Joomlaboek
Image default
Aanbiedingen

Reusable glazen kopen?

Zoals u kunt zien hebben wij een zeer uiteenlopend assortiment met verschillende soorten glazen. Zo hebben wij koffiebekers waar ook andere dranken uit kunnen worden gedronken. Maar ook brasserieglazen die u op verschillende evenementen kunt gebruiken.

Wanneer u herbruikbare plastic glazen vergelijkt met glazen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid, zijn hier de belangrijkste punten waarmee u rekening moet houden:
1) Duurzaamheid:
Herbruikbare plastic glazen zijn over het algemeen duurzamer dan glazen glazen. Kunststof drinkgerei heeft een langere levensduur en is minder breukgevoelig dan glas.
2) Glazen glazen zijn kwetsbaar en kunnen gemakkelijk versplinteren als ze vallen of verkeerd worden gebruikt. Aan de andere kant zijn plastic glazen beter bestand tegen schokken en breken ze minder snel.
3) Het is echter belangrijk op te merken dat plastic glazen nog steeds kunnen verpletteren, barsten, smelten of kromtrekken in de vaatwasser of na herhaaldelijk gebruik.

Veiligheid:
1) Glazen glazen worden als veilig voor gebruik beschouwd, omdat ze geen chemicaliën bevatten die in dranken kunnen uitlogen. Bovendien zijn ze niet-poreus, wat betekent dat ze geen smaak- en geurstoffen opnemen.
2) Herbruikbare plastic glazen, vooral die gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn ook veilig in gebruik. Het is echter belangrijk om BPA-vrije plastic glazen te kiezen om mogelijke gezondheidsrisico’s te voorkomen.
3) Het is de moeite waard te vermelden dat plastic, zelfs herbruikbaar plastic, na verloop van tijd kan verslechteren, waardoor het minder betrouwbaar en mogelijk onveilig in gebruik wordt.

Samenvattend zijn herbruikbare plastic glazen over het algemeen duurzamer en minder breukgevoelig in vergelijking met glazen glazen. Zowel plastic als glazen glazen kunnen veilig zijn in gebruik, maar het is belangrijk om hoogwaardige, BPA-vrije plastic glazen te kiezen om de veiligheid te garanderen.

De glazen op 123Reusables zijn allemaal in overeenstemming met de recente SUP-wetgeving, waardoor u ze gemakkelijk als ondernemer kunt gebruiken. Daarnaast is het merendeel van de glazen BPA-vrij, dus hoeft u zich geen zorgen te maken om uw gezondheid. 

https://https://www.123reusables.com/