Joomlaboek
Image default
Beauty en verzorging

Uitgerangeerd door rimpels

Solliciteren is een vervelende en confronterende bezigheid als je eenmaal een bepaalde leeftijd bent gepasseerd. Sollicitanten worden namelijk op hun uiterlijk beoordeelt. We wisten dit eigenlijk al maar nu is het ook wetenschappelijk bewezen. Mooie en jonge sollicitanten hebben sowieso een streepje voor. Dan moet je, met al je ervaring, wel erg je best doen om toch de baan te bemachtigen.

Je kunt de tand des tijds wel een beetje tegenhouden door een gezonde levensstijl. Daarbij kun je denken aan gezonde voeding, voldoende rust, geen stress, geen overmatige blootstelling aan UV en voldoende beweging, het liefst in de buitenlucht. Maar als je dit alles al gedaan hebt en je bent nog steeds niet tevreden, kun je overwegen om een botox kliniek te bezoeken.

Het bezoek aan botox klinieken zoals botox Amsterdam wordt tegenwoordig steeds meer geaccepteerd. Vele BN’ers doen het. Alhoewel sommigen het bij hoog en bij laag ontkennen. Een bezoekje aan de botox kliniek voor een rimpelbehandeling met injectables gaat in de toekomst net zo gewoon worden als een bezoekje aan de kapper. De doelgroep van dames boven de 70 jaar schaamt zich er niet meer voor om ijdel te zijn. Zij zijn de hardst groeiende doelgroep van botox klinieken. Ook mannen laten zich niet onbetuigd en laten geregeld hun fronsrimpel behandelen.

Een nadeel van deze rimpelbehandeling is wel dat je het regelmatig moet herhalen. Doordat botox en andere injectables lichaamsvreemd zijn, zorgt het lichaam er voor dat het na zo’n vier maanden compleet verdwenen is uit je lichaam. Op zich knap van je immuunsysteem maar hier zitten we nu niet bepaald op te wachten. Nu komen je rimpels weer terug. Je moet dus een soort van abonnement nemen bij je favoriete botox kliniek om ervoor te zorgen dat je er altijd jong uit blijft zien.

http://injectableklinieken.nl