Joomlaboek
Image default
Beauty en verzorging

Wat kun je doen aan overhangende oogleden?

Een van de meest voorkomende kleine chirurgische operaties is de operatie aan overhangende oogleden. Dat is ten minste in Nederland zo. In Nederland komt het heel veel voor dat mensen hier last van hebben. Dit is cosmetisch gezien niet zo fraai maar mensen kunnen er ook hoofdpijnklachten van hebben.

De zorgverzekering zal waarschijnlijk eerder tot uitbetaling overgaan als men een bovenooglidcorrectie laat uitvoeren vanwege hoofdpijnklachten. Maar sommige zorgverzekeringen vergoeden deze operatie sowieso. Je moet even goed de voorwaarden van jouw verzekering doornemen om te zien of die van jou dit ook doet.

Zoals gezegd is het maar een kleine operatie maar toch is het goed om de aanwijzingen van de behandeld arts goed op te volgen. Hij zal je namelijk vertellen hoe belangrijk het is om de ogen na de operatie goed te koelen voor een goed bovenooglidcorrectie herstel. En je kunt het beste de eerste tijd na de operatie liggend doorbrengen. Deze maatregelen zijn ervoor bedoeld om jezelf te behoeden tegen al te erge bloeduitstortingen rond je ogen. Je kunt het niet helemaal vermijden maar wel wat reduceren. Je zult een heel pallet aan kleuren rondom je ogen krijgen. Eerst zitten de blauwe plekken vooral boven je ogen en daarna zakken ze af naar de onderkant van je ogen. En telkens zie je weer een andere kleur verschijnen totdat het na een paar weken weggetrokken is.

Er worden mooie resultaten bereikt met deze chirurgische ingreep. Dat kun je goed zien aan de ooglidcorrectie voor en na foto’s. De meeste mensen knappen er van op. Hun vermoeide blik is als sneeuw voor de zon verdwenen en ze zien er weer jaren jonger uit. Het lijkt erop dat ze heerlijk op vakantie geweest zijn naar een heerlijk relaxed eilandje zonder zaken om zich druk om te maken.

http://faceland.nl