Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Bent u geïnteresseerd in panelenbouw

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in panelenbouw? Zoek dan niet verder want u bent bij Scholten Panelen aan het juiste adres! Scholten Panelen is een van de grotere paneelbouwers van ons land. Ook voor een meetsysteem of een klemmenkast bent u bij deze professionals op de juiste plek. De medewerkers weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om in te blijven spelen op alle nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Wat houdt panelenbouw van Scholten Panelen in?

Panelenbouw houdt in dat besturingskasten en bedieningspanelen op basis van schema’s zo efficiënt mogelijk gebouwd worden. De professionele paneelbouwer van Scholten Panelen begint met de panelenbouw met de tekening van een technisch tekenaar. Aan de hand van die tekening vindt de panelenbouw plaats. Ook houdt de panelenbouwer zich bezig met aansluiten en testen van panelen op diverse systemen, zoals het meetsysteem en de klemmenkast. Wanneer de panelen werken, sluit hij de laatste bedrading aan.

De panelenbouw van Scholten Panelen vindt plaats volgens een hoge standaard, waardoor u altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Alle panelen worden immers gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Of u nou een meetsysteem of een klemmenkast nodig heeft die in de schakelkast geplaatst wordt. De professionele medewerkers van Scholten Panelen zijn u graag van dienst.

Over het bedrijf

We vertellen u graag wat meer over Scholten Panelen. Scholten Panelen wil duurzame maar kostenbesparende adviezen geven aan haar klanten, zodat samen met de klant het beste resultaat gerealiseerd kan worden. Naast voor een meetsysteem of een klemmenkast, vervaardigt Scholten Panelen ook laagspanningsverdelers, pneumatiek- en hydrauliek panelen. Alle producten die Scholten Panelen vervaardigt worden helemaal naar de wens van u als klant geproduceerd, aangezien de afnemers van Scholten Panelen vaak werkzaam zijn in de industrie.

Klanten kiezen voor Scholten Panelen vanwege de volgende punten:

  • Scholten Panelen biedt een compleet concept op maat
  • Een investering voor de toekomst
  • Levert zowel standaard panelen als maatwerk
  • Merkonafhankelijk
  • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten
  • Scholten Panelen ontzorgt

Schakel de panelenbouwers van Scholten Panelen in

Bent u geïnteresseerd in de professionele panelenbouw van Scholten Panelen? Schakel dan de hulp in van de panelenbouwers van Scholten Panelen! De medewerkers hebben veel kennis over alles wat maar te maken heeft met panelenbouw. Ze plaatsen ook graag een meetsysteem of een klemmenkast in het paneel. Voor het inschakelen van de hulp van de panelenbouwers kunt u gerust contact opnemen. Ook wanneer u vragen heeft zijn ze bereikbaar.

http://www.scholtenpanelen.nl/panelenbouw