Joomlaboek
Image default
Bedrijven

Opzoek naar streetstyle kleding? Zoek niet meer verder!

Mensen van een oudere generatie zullen waarschijnlijk niet weten wat Street style kleding daadwerkelijk betekent. Street style is namelijk een kledingstijl die vaak gebruikt wordt voor jongeren om zichzelf te kunnen zijn In de wereld. Er is een van de meest populaire kledingstijlen van dit moment een wordt over het algemeen gedragen door jongens. Daarentegen zijn er ook zeker meisjes die gebruik maken van de Street style kleding, Alleen is het over het algemeen wat minder. Bij Streetstyle kleding wordt er vaak gekozen om een black bananas shirt te dragen. Kleding van dit merk heeft namelijk altijd een status als het gaat om kledingstijl.

Wat is black bananas?

Black bananas is een Nederlands kledingmerk dat ontstaan is door Wesley Balknikker die inspiratie heeft opgedaan tijdens zijn stage in the Cariben. Vervolgens had hij een T-shirt ontwikkeld voor een vriend van hem van een kledingmerk en de populariteit hiervan werd per direct vergroot. Over het algemeen worden black bananas shirts vooral gedragen door bekende Nederlanders. Het is wel zo dat over het algemeen deze bekende Nederlanders bekend zijn omdat ze in carrière hebben in rapmuziek. In deze subcultuur is dit kledingmerk namelijk heel erg bekend. Fans van dit kledingmerk zullen daarom ook zeker weten wie dit merk allemaal in zijn bezit heeft. Bekende Nederlanders als DJ Latu, Jandino, Freddy Moreira, Johnny 500 en Fajah Lourens beschikken namelijk over dit merk.

Hoe valt het merk van Black bananas eigenlijk?

Over het algemeen is het belangrijk dat je gaat kijken voor een kledingmerk dat ook para direct aan je lichaamsbouw past je wil natuurlijk niet dat dit namelijk te strak of te los gaat zitten. Dit is namelijk heel erg irritant. Gelukkig valt het merk van Black bananas over het algemeen heel erg normaal. Hierdoor is het dus mogelijk als je vaak een maatje L draagt, je dit ook kan dragen bij een Black bananas shirt.

https://konceptstore.nl/collections/black-bananas