Joomlaboek
Image default
Cadeau

Steam tegoed betalen met een Steam Gift Card

Koop je Steam gift card online met iDEAL of Bitcoin

Met de steam gift card kun je online vele dingen kopen
Denk hierbij aan spellen of software, maar ook je steam gift portemonnee opladen met extra geld is een optie. Feitelijk is het een gewone cadeaukaart, waar je online aankopen mee kunt doen.

Het online aankopen van een steam gift card is heel eenvoudig.
Er zijn verschillende betaalmethodes en tussen die betaalmethodes zit er altijd wel eentje bij waar jij je prettig bij voelt. Alle betaalmethodes zijn veilig. Keuze is er te maken uit:

* iDeal
* Bitcoin
* Mister Cash

iDeal

Een iDeal betaling gaat via de bankrekening en wordt direct van die bankrekening afgeschreven. Binnen enkele minuten, na aankoop van de cadeaukaart ontvang je via email een code, die te activeren valt. Deze code kun je uiteraard ook cadeau geven aan iemand.

Bitcoin

Bitcoin wordt gezien als een internet munteenheid. Viraal geld. Wanneer je beschikt over Bitcins is de cadeaukaart met deze betaalmethode aan te schaffen. Ook hierbij ontvang je de activeringscode via email direct.

Mister Cash

Mister Cash maakt gebruikt van een echte betaalkaart. Deze kaart kan on- maar ook offline gebruikt worden. De kaart is gekoppeld aan een (Belgische) rekening. Na gebruik van deze methode wordt het bedrag dus van de rekening afgeschreven. 

Hoe de aankoop ook wordt gedaan de voordelen van de Steam gift card blijven eender. De cadeaukaart kan jezelf gebruiken, maar ook als cadeau weggeven. Veel aankopen vinden tegenwoordig immers plaats op het wereld wijde web en er is niets zo fijn als de aankoop direct te kunnen doen.

De kaarten zijn er in verschillende prijsklasse, namelijk:

* Tien Euro
* Twintig Euro
* Vijftig Euro

Wanneer je besluit een Steam kaart te kopen voor vijftig Euro en je ontvangt de activeringscode in je account. Afhankelijk van de aankopen die je maken wilt, wordt het bedrag van dat account afgeschreven. Het bedrag hoeft dus niet in één keer opgemaakt te worden. De gegevens worden veilig opgeborgen in het account, zodat altijd terug te zien is, hoeveel tegoed er nog is. Er is ook altijd te achterhalen wat er al gekocht is.

Al met al een veilige en prettige manier van aankopen doen. Voor jezelf, maar ook voor iemand anders, want als je besluit het als een cadeau weg te geven dan is dit een zeer originele manier. 

http://123steamgiftcard.nl/