Joomlaboek
Image default
Cadeau

Subway Surfers: Review

Subway Surfers is een populair spel voor op je smartphone, tablet of computer en is gratis te downloaden in de Google Play Store. Je kruipt in de huid van een jongeman en moet op de vlucht voor de politie. Tijdens je poging om hem af te schudden moet je aankomende treinen en andere obstakels trachten te ontwijken. Om verveling te voorkomen bevat Subway Surfers tal van mogelijkheden om je personage te upgraden. Dit kan zowel met muntjes van het spel als met je eigen geld via credit card of google play gift card betalen.

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren en muntjes te verzamelen. Deze verdien je door zo ver mogelijk te lopen zonder gegrepen te worden. Met het verdiende geld heb je de mogelijkheid om upgrades te kopen in de shop. Deze bestaan uit permanente of éénmalige verbeteringen van je personage. 

Niet alleen de upgrades zorgen voor variatie in het spel. Zo kunnen bijvoorbeeld ook het personage en het Hover board (waarmee je tijdelijk een extra leven krijgt) veranderd worden. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is wordt ook de omgeving met tijd en stond aangepast. Dit laatst genoemde gebeurt automatisch bij het updaten van Subway Surfers.

Hoewel het concept van dit populaire spelletje vrij eenvoudig is duiken er soms wel zenuwslopende momenten op door onverwachte treinen of hindernissen. Ook zijn er missies die niet altijd even makkelijk te voltooien zijn en dure dingen in de shop die toch wel een aantal uren speeltijd eisen. Subway Surfers zal met andere woorden niet snel vervelen.

Op grafisch vlak zijn zowel de omgeving als de poppetjes zelf zeer mooi en ludiek uitgewerkt. Het betreft een lay-out waar jong en oud beiden niet aan kunnen weerstaan.
Verder zal je je door enkele online-toepassingen nooit alleen voelen. De speler kan namelijk vrienden uitdagen en helpen. Bovendien houdt het spel een ranking bij van al je vrienden op Facebook die net zoals jij ook actief zijn op Subway Surfers.

Om af te sluiten: Subway Surfers is een prachtig spel met zeer veel mogelijkheden en een interessante online-optie. Het garandeert je talloze uren speelplezier en kan zowel kinderen als volwassenen enorm boeien.

http://123googleplaygiftcard.nl/