De Fotograaf voor Zwolle en omstreken

Fotostudio Vincent Hartman Fotografie is een bijzonder veelzijdige fotostudio en verzorgt al jaren de portretfotografie en trouwfotografie in Zwolle en de wijde regio. Al sinds de begin jaren negentig verzorgt de fotograaf de familiefoto’s en bruidsreportages voor vele Zwollenaren. De fotograaf is gestart in Zwolle-Zuid, is toen verhuist naar het Veeralleekwartier en zit nu met zijn studio in Heino, gemeente Raalte.

Familiefoto’s

Voor familiefoto’s worden passende lokaties gezocht. Dit kan in een natuurgebied zijn, park, eigen tuin of erf. De meeste potret en familiefoto’s worden echter gemaakt in de fotostudio. De studio heeft een grote vast ‘infinity’ wand voor vrijheid in opstellingen tot 15 personen. Voor grotere groepen is er een mobiele studio aanwezig met achterwand voor een groep tot ongeveer 55 personen. Hiervoor heeft de fotograaf opstapjes zodat de rijen mensen individueel goed zichtbaar zijn.

De studio heeft een afgescheiden ruimte voor omkleden, haarstyling en make-up. Een ideale plek dus voor een beauty fotoshoot of make-over. De fotograaf werkt samen met verschillende kappers en visagisten uit de regio Zwolle – Raalte. Ook is het een goede plek voor baby en newborn fotografie en zwangerschaps foto’s.

Bruidsfotografie

De markt voor bruids- en trouwreportages is de afgelopen jaren enorm veranderd. Minder mensen die gaan trouwen en de opkomst van de digitale fotografie heeft de markt behoorlijk op zijn kop gezet. Vincent Hartman Fotografie uit Zwolle verzorgt desalniettemin nog steeds een tiental bruidsreportages in het exclusieve segment. Iedere trouwreportage is volledig toegesneden op de specifieke wensen en stijl van het bruidspaar. Hiervoor ontmoet de fotograaf het bruidspaar diverse keren voordat de eigenlijke huwelijksdag begint. Lokaties, programma, voorbeeldfoto’s en albums zijn dan allemaal goed doorgesproken. Voor de albums worden uitsluitend de beste kwaliteits albums van Vakcolor, Verka en Jorgensen gebruikt. Recent is er een nieuw Palazzo album toegevoegd in het formaat 35 x 35 met echte passe-partouts.

Wij nodigen u graag uit het portfolio op de website te bekijken en ontmoeten u graag in de fotostudio bij Zwolle!

 

 

http://www.vincenthartmanfotografie.nl/