Ecologisch verantwoorde uitvaarten is de voorbije jaren een trend geworden. Een milieubewuste uitvaart biedt meer baten dan ecologisch verantwoord bezig zijn Het biedt mensen een hele persoonlijke manier van begraven, die niet alleen aantrekkelijk is voor het milieu, maar ook een heleboel geld kan besparen. Bijgaand valt bijvoorbeeld te overwegen aan het materiaalkeuze van de rouwkist.

Wat er op uitvaartgebied beschikbaar is

Dit is wat er milieuvriendelijk kan bij een uitvaart:

  • Het opbaren: Dit kan in synthetische kleding of kleding van katoen
  • De uitvaartkist: Men kan kiezen voor milieuvriendelijk geproduceerd hout of karton
  • De rouwkaarten: Kaarten van milieuvriendelijk ongebleekt papier
  • De catering: Ecologische koffie en thee
  • crematie of begrafenis: Denk aan natuurbegraafplaatsen of as verstrooien i.p.v. een urn

Met Meride Uitvaartverzorging kiest u voor een professionele organisatie. Bij onze uitvaartverzorgers staan uw wensen centraal. Onze ervaren uitvaartverzorgers zijn sterk in advies. Ze luisteren naar uw wensen, brengen mogelijkheden in kaart en zorgen er voor dat u in alle vrijheid uw keuzes kunt maken. Zij helpen u door het regelen van alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Onze uitvaartverzorgers zijn zeer ervaren en op uw verzoek geven zij advies.

Deze informatie is uitgebreider te vinden op www.meride.nl.

 

 

Meer kennisgeving van een uitvaartverzorger in uw buurt

Meride is een van Nederlands bekendste uitvaartondernemers. De uitvaartverzorgers van Meride zijn in het bezit zijn de beste vak diploma’s. Tevens bij een crematie in Den Haag zijn er verschillende eco mogelijkheden. Vraag een uitvaartverzorger van Meride om extra informatie. U kunt voor veel meer informatie bellen op 085–4018123, mailen naar info@meride.nl of kijken op de website: www.meride.nl.

Uiteraard kunnen ze ook direct verduidelijking geven voor overige woonplaatsen als uw milieubewuste uitvaart in Den Haag.

http://www.meride.nl/steun-krijgen-en-geven/rouwadvertentie/