Een kadaverkoeling is een enorm apparaat, dat nogal eens wat milieuonvriendelijk kan zijn. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer. Wanneer u in zee gaat met een gespecialiseerd bedrijf zoals KMB4U bent u verzekerd van het groene aspect. Het milieuaspect is dan ook van hoog niveau doordat er tegenwoordig door de specialisten binnen deze branche hier een uitkomst voor is gevonden. Bij een kadaverkoeling die te koop staat bij een professional wordt er als koelmedium koolwaterstof (propaan) gebruikt. KMB4u was dan ook de eerste die in Nederland een productie-unit op de markt heeft gezet met dit milieuvriendelijke gas. Zodoende bent u verzekerd van een groene aankoop, wanneer u kiest voor een kadaverkoeling bij deze aanbieder.

Propaankoeling voor uw kadaverkoeling

Heeft u de juiste leverancier voor uw kadaverkoeling en bijbehorende producten, zoals propaankoeling, al gevonden? Natuurlijk wilt u alleen een bedrijf inzetten dat u met de nodige service en klantvriendelijkheid te woord kan staan. Dan moet u eens kijken wat de mogelijkheden zijn van een bedrijf genaamd KMB4U. Mocht er dan eens een defect voorkomen dan sturen zij gelijk een vakkundige monteur hier heen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Met een propaankoeling bent u verzekerd van het feit dat u een milieuvriendelijk product in huis haalt. Zo is uw kadaverkoeling van hoogwaardige kwaliteit en tevens milieuvriendelijk.

Hygiëne staat voorop bij een kadaverkoeling

U kunt een kadaverkoeling volledig op maat laten maken door KMB4U. Maar waarom zou u dat doen? Wanneer u werkzaam bent binnen de agrarische sector kunt u het zeker beamen dat hygiëne voorop staat binnen uw boerderij of andere organisatie. Wanneer er een van uw dieren overlijdt is dit natuurlijk zeer vervelend. Alleen u moet er ook over na denken wat u met het karkas gaat doen. Want met vochtig en warm weer gaat het rottingsproces een stuk sneller. Een kadaverkoeling kan voor u dan de uitkomst bieden. Dit specifieke product zorgt ervoor dat u het karkas hygiënisch kan bewaren. Binnen het aanbod dat te koop staat bij een gespecialiseerd bedrijf genaamd