Joomlaboek
Image default
Entertainment

Gezondheid voor sterrenbeeld Rat volgens de Chinese horoscoop

Je geniet van een gezonde constitutie en zou een lange tijd moeten leven. Je bent energiek, houdt je handen en geest actief en bent meestal niet bang om hard te werken. U investeert in het welzijn en het voortbestaan ​​van uw gezin, wat garandeert dat uw interesse in uw omgeving intens zal blijven en uw nieuwsgierigheid tot op hoge leeftijd zal leven. Mensen die van hun familie houden en erdoor worden omringd, hebben de neiging langer te leven dan mensen zonder iemand om van te houden.

Misschien kun je vanwege je goede gezondheid een arrogante houding ontwikkelen ten opzichte van de behoeften van je lichaam, wat op zijn beurt leidt tot een anarchistisch schema voor voedselinname. Onregelmatig eten zonder respect voor de kwaliteit van het voedsel dat u binnenkrijgt, veroorzaakt grote schade aan uw maag-darmkanaal en aan uw zenuwachtige aard. Koffie voor, tijdens en na de maaltijd of op elk moment van de dag of nacht, whisky en wijn die willekeurig en vaak in overmaat worden ingenomen, zoetigheden midden in de nacht of voor het ontbijt, ze eisen allemaal het fijn uitgebalanceerde evenwicht van uw behoeftige lichaam. Maar met eten, zoals met alle sensuele genoegens, heb je de neiging om te veel te eten.

Je hebt een prikkelbaar spijsverteringsstelsel. Omdat je angstig en gespannen bent, kan zure oprispingen je de hele dag plagen en het is bekend dat het je de hele nacht wakker houdt. Boeren en brandend maagzuur zijn maar twee van de symptomen waarmee je leeft, en je consumeert grote flessen stroperige antacidumvloeistof of eindeloze dozen van die kalkachtige pepermuntjes om overtollig maagzuur te verwijderen. Zou je niet liever je honger naar afval in bedwang houden in plaats van al die smurrie op te zuigen? Uiteraard niet omdat je koppig volhardt in het verpesten van je gezondheid door alles en nog wat te verslinden wanneer je maar wilt, en het resultaat te verzachten met bromiden.

Als u echter van een lang leven wilt genieten en in goede gezondheid wilt blijven, moet u zelfdiscipline aanleren. U dient regelmatig op vaste tijden te eten, nooit ’s avonds laat of tussen de maaltijden door. U moet proberen de hoeveelheden vlees, zetmeel en snoep die u consumeert te verminderen en u mag nooit junk of verpakt voedsel eten. Gebruik alcohol alleen met mate: zachte droge rode wijnen bij de maaltijd, champagne bij speciale gelegenheden maar zeker geen bier, aperitieven of cocktails, die je fragiele maagwand kapot maken.

Je kunt fruit hebben – vooral citrusfruit – en honing boven suiker, tarwekiemolie en volkoren granen boven witte rijst of geraffineerde tarweproducten. Infusies van oranjebloesem helpen je te slapen. Je zou vitamines moeten nemen, vooral E en C. Ratten houden ervan om tabak te misbruiken, dus als je dat doet, moet je een B-complex tablet toevoegen en ervoor zorgen dat je voldoende anti-oxidanten binnenkrijgt.

Als u voorzichtig leert eten, kunt u misschien maagzweren vermijden, maar als u weigert te luisteren naar uw eetgewoonten en onophoudelijk lijdt aan het naar binnen keren van uw hooggespannen temperament, zult u waarschijnlijk een maagzweer of stressgerelateerde minstens één keer in uw leven ziek bent geweest.

Omdat je een workaholic bent, kunnen zenuwinzinking en depressie je evenwicht bedreigen. Als je niet vertraagt ​​en jezelf in balans brengt, kun je op een grote inzinking afstevenen of in een licht (of zelfs ernstig) manisch-depressieve toestand terechtkomen. Als alles goed is, ben je Up met een hoofdletter – vrolijk, optimistisch, spraakzaam en impulsief – maar bij een tegenslag of moeilijkheden keldert je moreel en heb je last van duizeligheid, constipatie, spierpijn en artritis en/of stemmingswisselingen. Kijk uit voor afleveringen van somberheid en onheil.

U maakt zich soms schuldig aan het mishandelen van de goede aard van uw fragiele zenuwstelsel door te veel toe te geven aan – lichamelijk werk, studie, sporten, verliefd worden, rijk voedsel eten, alcoholische dranken drinken, recreatieve middelen gebruiken, tabak roken, ijs slurpen, of chocolaatjes opslokken. Het lijkt alsof je niet tevreden kunt zijn met gematigdheid. Te veel hard werken betekent dat je last krijgt van slapeloosheid, die erger wordt wanneer je de grip op de realiteit verliest. Als je ’s nachts wakker wordt, heb je de neiging om je zorgen te maken over alles, van onbetaalde rekeningen tot niet genoeg slaap.

U moet waakzaam zijn, uw arts regelmatig raadplegen, advies opvolgen over niet roken en uw waanzinnige werk- en eetgewoonten veranderen. Als u uw bloeddruk niet controleert en een aerobe sport beoefent zoals tennis, schermen, zwemmen of wandelen, brengt u uw hart en bloedvaten in ernstig gevaar. Voor ratten is tuinieren trouwens de beste en meest rustgevende remedie. Je bent een natuurlijke kweek van planten. Je bent geboren met groene vingers en weet instinctief hoe je dit kunt toepassen op groeiende dingen. Van bloemen tot voedselproducten, jij bent de echte boer (je kunt zelfs kruiden kweken op je kleine vensterbank) van de Chinese dierenriem.

Traditioneel krijgen ratten meer longkanker dan hun aandeel, mogelijk als gevolg van een neiging tot kettingrook. Ook al heb je voldoende aanwijzingen voor een zwakke, kwetsbare luchtwegen, toch heb je de neiging om door te gaan met roken. aanvallen van bronchitis, periodieke hoestbuien en ochtendphbeenmerg plaag je. Je longen raken gemakkelijk verstopt en verkoudheid kan je wekenlang op de grond laten liggen.

Als u, zoals waarschijnlijk, weigert te stoppen met roken, moet u op zijn minst proberen de capaciteit van uw ademhalingssysteem te vergroten door paardrijden, fietsen, golfen, zwemmen en andere zuurstofrijke sporten. Ten tweede, zowel voor uw kwetsbare borstkas en luchtwegen, als om uw uitgeputte zenuwen te helpen kalmeren, moet u vermijden om in steden of gebieden met een hoge vervuiling te gaan wonen ten gunste van het platteland, dicht bij een bos waar de zuurstof vaak wordt vernieuwd door overvloedig plantenleven.

Allergieën zijn een andere delicate aandoening. U kunt reacties krijgen op alle pollen, stof, schimmelsporen en rookallergenen die in de geneeskunde bekend zijn. Je longen zijn vatbaar voor alveolitis en je neus en bronchiën lopen vol en maken je ellendig als je allergische reacties hebt. U kunt met middelen worden behandeld, maar u kunt beter een waterkuur nemen in een spa. Vanaf je vijftigste neemt je gevoeligheid voor allergie af, waardoor het lichaam vaak tegen de tijd dat je met pensioen gaat al allergievrij is.

Je bent in ieder geval geen hypochonder. In feite lijkt u niets anders te hebben dan minachting voor symptomen. Of u bent bang voor een mogelijke pijnlijke behandeling, of u gelooft echt dat spierpijn, ademhalingsmoeilijkheden, pijn in de voeten en benen, bronchiale klachten, hyperactiviteit of somberheid, als u ze negeert, kunnen verdwijnen. Soms maak je roekeloos misbruik van je gezondheid en betaal je op een dag misschien een hoge prijs voor de arrogante veronderstelling dat je voor altijd in perfecte conditie zult leven. Zo’n onzorgvuldig leven leidt vaak na de leeftijd van vijfenvijftig tot ernstig invaliderende chronische ziekten. Denk er over na. Het leven opgesloten in een rolstoel is waarschijnlijk een erger lot dan het alternatief, namelijk je act opruimen.

Lees meer over je Chinese horoscoop of de Chinese horoscoop Rat. Of ontdek je sterrenbeeld of een andere horoscoop.