Wil je in jouw eigen tempo rij-instructeur in Eindhoven worden? Dan kan bij Onlinestuderen.com!

Om in aanmerking te komen voor de opleiding tot rijinstructeur behoor jij op zijn minst in bezit zijn van een VMBO certificaat. Wanneer dat niet het geval is dan kun jij eventueel nog een test ondergaan, deze geschiktheidstest stelt vast of jij geschikt bent voor de thuisstudie. Mocht dat niet het geval zijn, dus kun je starten met de studie.

Lespakket van de verkeersopleidingen van OnlineStuderen.com

Tijdens de cursus zul jij verscheidene stadia moeten doorlopen. De eerste fase richt zich op de theoretische kennis die nodig is om een uitstekende auto rijinstructeur te worden. Het is de bedoeling dat jij dit deel met behulp van het web volgt in jouw eigen tijd en tempo. Verder zul je verschillende autorijlessen moeten volgen en een praktijk examen moeten afleggen om aan te tonen dat je over voldoende rijvaardigheid beschikt.

Als je de eerste fase  eenmaal succesvol hebt afgerond, kun je aan het tweede stadium beginnen. Deze fase leg je voornamelijk thuis af door het volgen van online lessen met behulp van het internet. Behalve deze cursussen zul jij ook de aangeleerde kennis in de praktijk moeten brengen door het verrichten van een paar praktijk testen. Als je dit stadium met succes hebt doorstaan kun je doorgaan naar de het allerlaatste stadium.

Stage lopen om de opleiding tot rij-instructeur in Eindhoven af te ronden

De derde fase en laatste richt zich op de praktijk, jij dient hierbij 40-uur stage lopen bij een rijschool naar eigen keus. Verder gaan wij jij voorbereiden op het eindexamen, waardoor jij praktisch zeker kunt zijn dat je de verkeersacademie auto rij instructeur met succes afsluit.

Je wilt vandaag nog beginnen met de opleiding zodat je snel rijinstructeur in Eindhoven wordt? Neem alvast een kijkje in ons aanbod aan online opleidingen voor de transport sector.

http://www.youtube.com/watch?v=YMZEIUHqDZM http://youtu.be/0Af5O8LN2cc

http://www.onlinestuderen.com