Joomlaboek
Image default
Gezondheid

Woonzorgcentrum aan het zoeken? Vergeet niet om Zivi te consulteren!

Wij zorgen voor correcte zorginformatie om jouw zoektocht vlot te laten verlopen!

Bij Zivi vinden we het erg belangrijk dat je snel de zorginformatie vindt die je zoekt. Zorginformatie voor iedereen is dan ook onze slogan en die nemen we heel serieus.

Zoek je een arts in de buurt, de gegevens van de dokter of apotheek van wacht of de bijsluiter van je geneesmiddel, dan hoef je enkel even naar Zivi te surfen om in een handomdraai deze gegevens op je scherm te hebben.

Maar ook voor ouderenzorg en woonzorg in rusthuizen heeft Zivi heel wat praktische en handige info klaar staan. Een woonzorgcentrum of serviceflat in je buurt zoeken bijvoorbeeld, het is erg gemakkelijk met de handige woonzorg zoekfunctie. Jij bepaalt de regio en wij zorgen ervoor dat je over heel wat algemene informatie, prijzen en extra toelichting beschikt om de verschillende aanbieders in detail te vergelijken.

Het woonzorgcentrum, het rusthuis of de service flat beheerder zelf assisteert ons trouwens om de gegevens up-to-date, volledig en recent te houden, want zij beheren hun eigen informatieve woonzorgpagina’s via hun persoonlijke login.

Je hoeft dus niet meer urenlang te surfen en rond te bellen om informatie te verzamelen over elk woonzorgcentrum of rusthuis in je buurt, want op Zivi heb je alle info die je nodig hebt in enkele muisklikken klaar staan!

http://www.zivi.be