U heeft een Fluke warmtebeeldcamera gekocht, maar u heeft geen flauw idee hoe u deze moet gebruiken. Of u hebt een tijdje terug een kalibrator gebruikt, maar kan wel een opfriscursus gebruiken. Volg dan eens een training of seminar over het gebruik van een Fluke warmtebeeldcamera of kalibrator. U kunt hiervoor terecht bij het Belgische bedrijf LHM Instrumentation. Naast dat zij diverse meet-, controle- en kalibratieapparatuur verkopen geven ze ook trainingen over hoe u het apparatuur op de juiste manier gebruikt. Zo weet u zeker dat u het optimale resultaat bereikt wanneer u aan de slag gaat met een kalibrator of warmtebeeldcamera.

Deskundig advies bij de aanschaf van uw Fluke warmtebeeldcamera of kalibrator

Wilt u deskundig advies bij het aanschaffen van een Fluke warmtecamera of kalibrator? Ga dan langs bij LHM Instrumentation. Zij bieden een breed assortiment aan apparatuur. Zo kunt u een Fluke warmtebeeldcamera of kalibrator aanschaffen in verschillende uitvoeringen.  Aan de ene kant kan dit handig zijn: u vindt er altijd wel het specifieke product waarnaar u op zoek bent. Aan de andere kant maakt dit ruime aanbod het wel lastiger om de juiste keuze te maken. Gelukkig kan de specialist u hierbij helpen. U kunt bij een specialist als LHM Instrumentation namelijk altijd rekenen op deskundig advies bij uw aankoop. Zo weet u zeker dat exact de uitvoering aanschaft die perfect bij uw toepassing past. U kunt bij deze specialist ook terecht als u een kalibrator wilt huren voor een korte of lange termijn.

Fluke warmtebeeldcamera of kalibrator defect? Geen probleem bij de specialist!

Het is belangrijk dat wanneer u meetapparatuur koopt, dat deze goed werkt. Als dit niet het geval is, heeft meten geen zin. Om gegarandeerd te zijn van goede resultaten is het een goed idee om apparatuur van de allerhoogste kwaliteit te kopen en deze met enige regelmaat te laten controleren. U kunt hiervoor terecht bij een specialist als het om meetapparatuur gaat: LHM Instrumentation. Met verschillende testen controleert het deskundige personeel of het meetinstrument nog naar behoren werkt. Blijkt er tijdens de controle een defect te zijn aan het meetinstrument, dan repareert de monteur dat direct voor u. Tevens kunnen de medewerkers de kalibratie van het instrument verzorgen. Op deze manier weet u zeker dat uw meetresultaten nauwkeurig en juist zijn.