Joomlaboek
Image default
Internet marketing

Gebruik een bol.com tool voor jouw online verkoop

Voor het optimaliseren van de online verkoop van je product heeft het bedrijf Vpara een handige tool ontwikkeld. Met de bol.com tool krijg je namelijk eenvoudig inzicht in je data omtrent de verkoop van je product. Zo heb je een overzicht welke punten je verder kunt verbeteren. Daarnaast voert deze tool een concurrentenanalyse uit, zodat je jouw concurrenten altijd een stap voor bent.

Al je data overzichtelijk bij de hand

De bol.com research tool heeft verschillende functionaliteiten, namelijk de Product Tracker, Review Tracker en Winstcalculator. Met deze functies win je eenvoudig allerlei data in om inzicht in de online verkoop op bol.com te bekijken. Met de Product Tracker bereken je je potentiële omzet, bekijk je je voorraad en zie je ook producten van andere verkopers. Hierdoor doe je eenvoudig investeringen en zie je op welk terrein er extra winst te behalen valt. De Review Tracker geeft je inzicht in de recensies van je eigen product én die van je naaste concurrenten. Zo zie je op welk gebied je je product kan verbeteren en hoe concurrenten doorgaans worden beoordelen, waar je vervolgens ook eenvoudig op inspeelt. Ten slotte heb je ook nog de WinstCalculator. Met deze tool bereken je de omzet, nettowinst, kosten en btw van je online verkoopdiensten via bol.com. Zo bekijk je direct of investeringen zich vertalen naar een hogere omzet en heb je al je belangrijke cijfers inzichtelijk in een duidelijk overzicht. Ontdek ook de precisie en duidelijkheid van Vpara en verbeter jouw online verkoop.

Meld je aan voor de gratis proefperiode

Als je ook een bol.com tool van dit bedrijf aan wil schaffen, dan neem je eenvoudig contact op met de specialisten. Vervolgens krijg je een alles-in-een-pakket opgestuurd en start je een gratis proefperiode, waarin je alle features van de tool onder de knie krijgt en al je vragen stelt. Zo krijg je de software binnen no-time onder controle. Ervaar het gemak van Vpara en til jouw online verkoop naar een hoger niveau!

Gerelateerde artikelen

5 idee├źn voor een effectief evenement in uw bar of restaurant.

Waarom tennis?