Joomlaboek
Image default
Internet

Je website uitbreiden met een webwinkel

Deze uitbreidt mogelijkheid is alleen van toepassing op websites die gerealiseerd zijn met de gratis software: WordPress. Indien u niet gebruik maakt van WordPress maar van Blogger dan kunt u via deze handleiding bekijken hoe u kunt overstappen.

Indien u eenmaal een WordPress website heeft draaien dan kunt u ervoor kiezen om deze uit te breiden met een webshopmodule. Deze plugin noemt men Woocommerce. Een webwinkel beginnen is niet moeilijk met behulp van Woocommerce. U installeert de plugin met behulp van een aantal klikken en kunt direct aan de slag met het instellen van uw webwinkel.

Waarom is Woocommerce gratis?
Woocommerce is een gratis plugin die gemakkelijk te installeren en te onderhouden is. Waarom maakt men deze plugin gratis? Is het wel een goede plugin omdat deze gratis is? Deze vragen worden vaak gesteld. Toch is Woocommerce een uitstekende optie voor een startende webshop en het MKB. Woocommerce heeft een slimme optie bedacht om toch te verdienen aan het systeem. Doormiddel van verschillende extenties die je kunt gebruiken om je basis webshop uit te breiden. Voor deze extenties moet je betalen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het automatisch instellen van de verzendkosten aan de hand van het gewicht van de producten die in je winkelmandje zijn. (Essenstieel voor een goede webshop) Deze uitbreiding kost 199,- euro en noemt men “Flat rates table v2.0”.

Wil je meer informatie over hoe je Woocommerce kunt installeren, bekijk dan de links in dit artikel.

https://www.antagonist.nl/blog/2014/02/webshop-beginnen/