Joomlaboek
Image default
Vakantie

Visum Turkije aanvragen

Vakantie naar Turkije
Turkije is een populair vakantieland. Er gaan jaarlijks ongeveer 800.000 Nederlanders naar Turkije. In de zomer lekker naar een all-inclusive oord, of een leuke stedentrip in de herfstvakantie; er zijn genoeg mogelijkheden. De meeste mensen boeken een vakantie via een reisbureau of op het internet. Wanneer u naar Turkije gaat, is het handig om een aantal zaken te weten.

Aangekomen op het vliegveld
De meeste mensen gaan uiteraard met het vliegtuig naar Turkije. Het vliegtuig is het snelst, het goedkoopst en het makkelijkst. Wanneer u bent aangekomen op het vliegveld moet u een aantal belangrijke dingen weten. Voor dat u uw koffer kunt halen van de bagageband, moet u eerst door de paspoortcontrole. Om door de paspoortcontrole te komen heeft u een visum nodig. Het visum is namelijk verplicht voor Nederlanders en Belgen. U kunt het visum Turkije kopen op het vliegveld voor 25 euro.

Online visum voor Turkije aanvragen
Sinds kort is het ook mogelijk om uw visum voor Turkije online aan te vragen.
Het visum online aanvragen biedt veel voordelen ten opzichte van het visum op het vliegveld kopen. Op het vliegveld moet u vaak lang in de rij staan om het visum te kopen, terwijl u bij het online aanvragen zelf op uw gemak vóór uw reis het visum kunt regelen. Het Turkije visum online aanvragen kost € 24,95.

Het aanvragen werkt heel gemakkelijk. Als eerst dient u uw paspoortgegevens in te vullen alsmede uw NAW-gegevens. De gegevens die u invult worden verstuurd via een versleutelde SSL-verbinding. Na uw aanvraag heeft u de mogelijkheid om te betalen via iDeal of MisterCash. Wanneer u heeft betaald, wordt de aanvraag in behandeling genomen en ontvangt u vervolgens het visum binnen 24 uur! 

https://www.visumvoorturkije.nl/aanvragen