Als uw tractor is versleten, is het aan te raden om een nieuwe tractor te kopen bij een specialist die nieuw en tweedehands modellen biedt. Maar waar kiest u dan voor? Het moet natuurlijk om een machine gaan die geschikt is voor het werk dat u voor ogen heeft, maar een ding is minstens net zo belangrijk. En dat is de levensduur! Een tractor kost een hoop geld en u wilt daar natuurlijk zo lang mogelijk gebruik van kunnen maken. Massey Ferguson is dan een uitstekende keuze. Met 160 jaar aan finetuning onder de motorkap is dit tractormerk het beste dat nu op de markt verkrijgbaar is. Bij Jan Peters & Zonen kunt u een MF tractor vinden die te koop wordt aangeboden.

Tractor kopen; ook nieuw voor een schappelijke prijs

Wanneer je langs gaat bij Jan Peters & Zonen hoeft uw MF tractor, die te koop wordt aangeboden, geen enorm prijskaartje te hebben. De prijs is namelijk afhankelijk van wat u wilt doen met de tractor. In de showroom van deze expert vindt u modellen die variëren in grootte en capaciteit. Zo kunt u kiezen voor een kleinere, betaalbare, en fonkelnieuwe MF 1500 serie met een vermogen van 38 tot 42 pk. Aan de andere kant van de schaal kunt u ook kiezen voor een bakbeest van de MF 8700 serie met een vermogen van maar liefst 370 pk. In verschillende series kunt u een tractor nieuw of tweedehands kopen. Maak snel een afspraak en kom gezellig langs!

Tractor kopen? Kom hem helemaal in het nieuw bekijken bij de experts

Een tractor kopen, nieuw of tweedehands? Wat u ook doet, u wilt de tractor eerst uiteraard bekijken. Dat mogelijk bij een specialist als Jan Peters & Zonen. Bij hen kunt u dan ook langskomen, op afspraak, om het aanbod van nieuwe tractoren te bekijken. Hier worden alle modellen van de wereldberoemd MF tractor te koop aangeboden. Door langs te komen kunt u niet alleen een indruk opdoen van het aanbod. U kunt ook om advies vragen aan de professionals die hier werkzaam zijn. Deze tractoren worden hier al 35 jaar verkocht en het personeel is daardoor uitstekend op de hoogte van de specificaties van ieder model. Kom snel langs!