Joomlaboek
Image default
Vervoer en transport

Het beste Joomla boek voor SEO en Performance

Als u op zoek bent naar een boek om u te helpen om uw Joomla website hoog in de Google rankings te krijgen, kijk dan eens naar het Ebook Joomla 3 SEO & Prestatie (PDF , EPUB en Mobi ). Trek veel bezoekers op een snel laden Joomla website is het belangrijkste doel dat we proberen te bereiken in dit boek.

  • Hoofdstuk 1 : We beginnen van met een kleine introductie in de wereld van SEO , met wat terminologie die je moet weten om de rest van het boek te begrijpen .
  • Hoofdstuk 2 zal u vertellen wat u kunt doen met de Joomla core opties . We zullen beginnen met de basis , zoals het instellen van metadata , titels en juiste URL ’s , maar ook geavanceerde onderwerpen komen aan bod , zoals het bestrijden van duplicate content , het opzetten van 301 – redirects , 404 – pagina’s , canonieke URL’s enz. Zelfs met de Joomla core opties die wij kan een goed geoptimaliseerde website te krijgen die goed scoort in de Google rankings .
  • Hoofdstuk 3 : Met het gebruik van een aantal kleine modules en plugins zullen wij onze mogelijkheden nog verder uit te breiden. Sommige van deze tools zijn uiterst gebruiksvriendelijk , terwijl sommige vereisen wat meer kennis .
  • Hoofdstuk 4 : Voor degenen die echt serieus over SEO bent u een volledige SEO extensie nodig . SH404SEF is de meest populaire en gebruikte. Hoewel de mogelijkheden die het biedt misschien een beetje overweldigend , zullen wij u door alle benodigde instellingen .
  • Hoofdstuk 5 : Zodra onze website wordt gepubliceerd, zullen we werken aan een aantal off – site SEO inspanningen , zoals het opzetten van Google & Bing Webmaster Tools en Analytices rekeningen en hoe ze te gebruiken , maar ook linkbuilding en social media inspanningen zullen binnenkort worden besproken .
  • Hoofdstuk 6 is gewijd aan tips om de snelheid van uw Joomla website . Met deze instructies moet u in staat om uw website te laden in 2 seconden of minder , waardoor de website veel aantrekkelijker om te bladeren maken . Onderwerpen in dit hoofdstuk zal worden caching , G -zip , het opzetten van CDN ’s , CSS en Javascript optimalisatie, foto-optimalisatie , en een aantal extensies die deze processen kunnen helpen .
http://joomla-seo.net/