Joomlaboek
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het belang van Magento 2 volgens Vendic

Een van de belangrijkste onderdelen van een online webshop is de webshop zelf. De marktleider in open-source webshops is Magento. Dit platform geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk een webshop te starten en volledig in te richten naar jouw voorkeuren. Zo heeft het platform alle benodigde functies geschikt om een webshop te runnen. Denk aan de beveiliging van klantgegevens, een winkelwagentje om de gewenste items in te doen, een manier om veilig en snel af te rekenen en meer. Daarnaast is het platform ook nog eens open source, wat veel nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. 

Een website laten maken door een Magento 2 specialist

Omdat Magento 2 een open source platform is betekent dit dat iedereen toegang heeft tot de code van het platform. Dit betekent dus ook dat de code geoptimaliseerd kan worden naar je eigen wensen en voorkeuren. Toch is het lastig om dit volledig zelf te doen, omdat de code moet voldoen aan de standaard van Magento zelf. Daarom is het altijd verstandig om een specialist zoals Vendic te laten helpen met de opbouw van de website aan de hand van code. 

Wanneer een code wordt aangeboden via een derde partij kunnen hier problemen mee zijn. Het is namelijk zo dat de code heel goed kan werken maar de performance van de website hindert. Daarom is het altijd verstandig om een code te nemen van een erkende specialist waarvan je zeker weet dat deze werkt zoals geadverteerd.

Ook is het mogelijk om een aantal modules aan te schaffen die je kan implementeren in je website door middel van Magento 2. Sommige losse blokken code werken echter beter als ze volledig worden aangepast op het systeem voor jouw website. Het doel hiervan is om de modules hun werk te laten doen terwijl de website zo optimaal mogelijk functioneert. 

Vendic Elements

Het is mogelijk om na 6 weken een volledig werkende website te krijgen door een traject te volgen bij Vendic. Dit traject kost 10000 euro en geeft als eindresultaat een high-end website gemaakt op het platform Magento 2. Deze webshop is zo ingericht om zo goed mogelijk te functioneren voor jouw bedrijf.

Daarnaast is het mogelijk om door te blijven ontwikkelen met Vendic. Het is mogelijk om de nieuwste ontwikkelingen verder te implementeren in je bedrijf om de meest effectieve webshop mogelijk te maken. Heb je vragen over Magento 2? Stel ze aan dit bedrijf.

https://www.vendic.nl/