Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Waarom de keuze voor Hofkens HIG?

De Allesreinigers werken super zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Nu weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak. Tevens is Hofkens HIG de partner van diverse organisaties.

Zoekt u schoonmaakonderhoud in Tilburg of Den Bosch

Schoonmaakonderhoud uitbesteden? Omdat u geen tijd of capaciteit heeft? Heeft u dan al gedacht aan Hofkens HIG? Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Tilburg en schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Onze medewerkers snappen dat het hebben van een schone werkomgeving niet alleen fijn is voor uw medewerkers maar ook belangrijk is voor de uitstraling van uw bedrijf.

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Tilburg en Den Bosch?

Op zoek naar reguliere schoonmaak in Tilburg of reguliere schoonmaak in Den Bosch? Wij voeren al ruim 57 jaar zeer verschillende schoonmaakwerkzaamheden uit voor diverse bedrijven. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse schoonmaak of juist periodieke schoonmaak. Voor elk bedrijf is er een schoonmaakprogramma op maat.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://www.joomlaboek.nl/