Joomlaboek
Image default
Aanbiedingen

Deze accessoires mogen niet ontbreken in jouw nieuwe huis!

Ga je binnenkort verhuizen of ben je sinds kort verhuisd? Dan is het natuurlijk tijd voor nieuwe meubels en accessoires. Misschien neem je wel van alles mee vanuit je vorige huis, maar iets nieuws is natuurlijk altijd leuk. Ben je benieuwd wat niet mag ontbreken in jouw nieuwe huis? Lees verder en kom erachter! 

Kaarsenhouder

Een nieuw huis is natuurlijk altijd wennen, en dit zal nog wel even duren. Toch kan je het snel gezellig en huiselijk maken met een paar kaarsen. Schaf dus een paar mooie kaarsenhouders aan en zet deze door het hele huis. Als het ’s avonds donker is steek je de kaarsen aan en dan heb je gelijk een warme sfeer. 

Kussens 

Ben je nog niet toe aan een nieuwe bank, maar wil je die van jou wel opfleuren? Kies dan een paar mooie sierkussens en een groot plaid. Als je dit plaid over de bank legt, dan is het net alsof de bank als nieuw is. Stijl het af met een paar kussens, bijpassend bij het plaid en klaar ben je! Wees niet bang om verschillende stoffen, vormen en kleuren te combineren met elkaar, dit zorgt juist voor een mooi effect.

Spiegel 

Een mooie grote spiegel in de woonkamer is erg populair. Het laat de ruimte namelijk gelijk groter lijken! Er zijn veel verschillende spiegels, zoals rechthoekig, rond of vierkant. Ook zijn er veel verschillende lijsten mogelijk, zoals bamboe, metaal of touw. Aan jou de keuze!

Shop jouw nieuwe accessoires

Ben je enthousiast geworden over deze accessoires? Neem dan een kijkje op de website van sweetlivingshop. Zij hebben een enorm aanbod aan decoratie en meubels. Ze staan bekend als landelijke woonwinkel, maar verkopen ook veel andere stijlen. Zo vind je altijd iets wat bij jou past! Voor meer informatie kan je contact opnemen via de mail of telefoon. 

 

https://www.sweetlivingshop.nl/