Joomlaboek
Image default
Aanbiedingen

Gezondheid voor sterrenbeeld Rat volgens de Chinese horoscoop

Algemene Gezondheid en Levensduur

Je geniet van een gezonde constitutie en zou een lange tijd moeten leven. Je bent energiek, houdt je handen en geest actief en bent meestal niet bang om hard te werken. U investeert in het welzijn en het voortbestaan ​​van uw gezin, wat garandeert dat uw interesse in uw omgeving intens zal blijven en uw nieuwsgierigheid tot op hoge leeftijd zal leven. Mensen die van hun familie houden en erdoor worden omringd, hebben de neiging langer te leven dan mensen zonder iemand om van te houden.

Voedingsgewoonten en Spijsvertering

Misschien kun je vanwege je goede gezondheid een arrogante houding ontwikkelen ten opzichte van de behoeften van je lichaam, wat op zijn beurt leidt tot een anarchistisch schema voor voedselinname. Onregelmatig eten zonder respect voor de kwaliteit van het voedsel dat u binnenkrijgt, veroorzaakt grote schade aan uw maag-darmkanaal en aan uw zenuwachtige aard.

De Impact van Ongezonde Gewoonten

Koffie voor, tijdens en na de maaltijd of op elk moment van de dag of nacht, whisky en wijn die willekeurig en vaak in overmaat worden ingenomen, zoetigheden midden in de nacht of voor het ontbijt, ze eisen allemaal het fijn uitgebalanceerde evenwicht van uw behoeftige lichaam. Maar met eten, zoals met alle sensuele genoegens, heb je de neiging om te veel te eten.

Spijsverteringsstelsel en Stress

Je hebt een prikkelbaar spijsverteringsstelsel. Omdat je angstig en gespannen bent, kan zure oprispingen je de hele dag plagen en het is bekend dat het je de hele nacht wakker houdt.

Zelfdiscipline en Gezond Eten

Als u echter van een lang leven wilt genieten en in goede gezondheid wilt blijven, moet u zelfdiscipline aanleren. U dient regelmatig op vaste tijden te eten, nooit ’s avonds laat of tussen de maaltijden door.

Specifieke Voedingsadviezen

Je kunt fruit hebben – vooral citrusfruit – en honing boven suiker, tarwekiemolie en volkoren granen boven witte rijst of geraffineerde tarweproducten.

Voorkomen van Maagproblemen en Stressgerelateerde Ziekten

Als u voorzichtig leert eten, kunt u misschien maagzweren vermijden, maar als u weigert te luisteren naar uw eetgewoonten en onophoudelijk lijdt aan het naar binnen keren van uw hooggespannen temperament, zult u waarschijnlijk een maagzweer of stressgerelateerde minstens één keer in uw leven ziek bent geweest.

Werkgerelateerde Stress en Geestelijke Gezondheid

Omdat je een workaholic bent, kunnen zenuwinzinking en depressie je evenwicht bedreigen. Als je niet vertraagt ​​en jezelf in balans brengt, kun je op een grote inzinking afstevenen of in een licht (of zelfs ernstig) manisch-depressieve toestand terechtkomen.

Gezondheidsrisico’s van Overmatige Werklast

U maakt zich soms schuldig aan het mishandelen van de goede aard van uw fragiele zenuwstelsel door te veel toe te geven aan – lichamelijk werk, studie, sporten, verliefd worden, rijk voedsel eten, alcoholische dranken drinken, recreatieve middelen gebruiken, tabak roken, ijs slurpen, of chocolaatjes opslokken.

Bloeddruk en Hartge zondheid

U moet waakzaam zijn, uw arts regelmatig raadplegen, advies opvolgen over niet roken en uw waanzinnige werk- en eetgewoonten veranderen. Als u uw bloeddruk niet controleert en een aerobe sport beoefent zoals tennis, schermen, zwemmen of wandelen, brengt u uw hart en bloedvaten in ernstig gevaar.

Tuinieren als Remedie

Voor ratten is tuinieren trouwens de beste en meest rustgevende remedie. Je bent een natuurlijke kweek van planten. Je bent geboren met groene vingers en weet instinctief hoe je dit kunt toepassen op groeiende dingen.

Risico’s van Roken

Traditioneel krijgen ratten meer longkanker dan hun aandeel, mogelijk als gevolg van een neiging tot kettingrook. Ook al heb je voldoende aanwijzingen voor een zwakke, kwetsbare luchtwegen, toch heb je de neiging om door te gaan met roken.

Fysieke Activiteit en Gezondheid van de Ademhaling

Als u, zoals waarschijnlijk, weigert te stoppen met roken, moet u op zijn minst proberen de capaciteit van uw ademhalingssysteem te vergroten door paardrijden, fietsen, golfen, zwemmen en andere zuurstofrijke sporten.

Allergieën en Omgevingsfactoren

Allergieën zijn een andere delicate aandoening. U kunt reacties krijgen op alle pollen, stof, schimmelsporen en rookallergenen die in de geneeskunde bekend zijn.

Houding ten Opzichte van Gezondheid

Je bent in ieder geval geen hypochonder. In feite lijkt u niets anders te hebben dan minachting voor symptomen. Of u bent bang voor een mogelijke pijnlijke behandeling, of u gelooft echt dat spierpijn, ademhalingsmoeilijkheden, pijn in de voeten en benen, bronchiale klachten, hyperactiviteit of somberheid, als u ze negeert, kunnen verdwijnen.