Joomlaboek
Image default
Aanbiedingen

Luxe toevoegen aan je huis? Kies dan voor design deurbeslag

Bij deurklinkenshop.be vind je naast je standaard deurbeslag ook design deurbeslag voor exclusiviteit en topkwaliteit in je huis. Met de ruime selectie aan deurbeslag van bekende merken en topdesigners geef je jouw huis of kantoor net die elegante puntjes op de i, dat het nodig heeft. Een stijlvolle upgrade wat betreft je rozetten, deurklinken, brievenbusplaten en meer, creëer je met opvallende details en een luxueuze uitstraling. Maak van je interieur een harmonieus geheel in stijl met het design deurbeslag.

Design deurbeslag in alle soorten en maten

Met grote zorg wordt het design deurbeslag voor je uitgekozen. Toonaangevende merken en designers zijn aan het assortiment toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan alle ontwerpers van Nederlandse bodem, zoals Erik Munnikhof. Echter ook over de grenzen heen zijn er roemrijke ontwerpers, die zich gespecialiseerd hebben in luxueus deurbeslag. Daarom vind je ook merken als Olivari, Buster & Punch en Cubica in de webwinkel terug.

 

Erik van Munnikhof: een wereld van combinaties

Het deurbeslag van Erik van Munnikhof wordt gekenmerkt door een combinatie van ergonomie, esthetica en functionaliteit. Symmetrie en geometrie zijn zaken die altijd in zijn ontwerpen terug te vinden zijn. Voor de fabrikant Intersteel heeft Van Munnikhof zijn collectie deurbeslag gefabriceerd. Deze productlijn is modulair opgebouwd, waarbij de basis gevormd wordt door geborstelde of gepolijste RVS met verschillende handgrepen naar keuze. Door de combinatiemogelijkheden past deurbeslag van Van Munnikhof bij iedere woningstijl.

Olivari voor Italiaanse schoonheid

Het deurbeslag van het Italiaanse merk Olivari wordt gekenmerkt door kwaliteit en creativiteit. De beste ontwerpers en architecten werken dientengevolge samen aan hoogwaardig deurbeslag en andere projecten. Hierdoor ontstaan zeer unieke ontwerpen op het gebied van binnendeurbeslag en met name op het gebied van deurkrukken. Details en innovatie ontbreken uit dit design deurbeslag niet. En het mooie is: de producten van Olivari zijn niet per se duurder dan merkloos deurbeslag.