Joomlaboek
Image default
Aanbiedingen

Schoorsteenveger in de omgeving Roermond nodig?

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in de regio Roermond? Kijk dan eens op de website van Hendriks Vegers. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het vegen van schoorstenen en bieden daarnaast nog veel meer diensten aan. 

Schoorsteenveger Roermond en andere diensten

Bij Hendriks Vegers kunt u terecht voor een schoorsteenveger in Roermond, maar ook voor andere klussen. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook camera-inspecties aan. Deze zijn handig om de binnenkant van uw schoorsteen of het ventilatiekanaal te inspecteren. Zo ziet u snel of er een lekkage of verstopping is en kunt u deze snel laten repareren. Daarnaast reinigen wij ook daken. Het regelmatig laten reinigen van uw dak is erg belangrijk. Wanneer u dit namelijk niet doet, kunnen er lekkages ontstaan. Zorg er dus voor dat u regelmatig uw dakgoot leegt of bijvoorbeeld de mosgroei, bladeren en vogelpoep van uw dakkapel weghaalt. Zo voorkomt u schade en blijven de kosten binnen de perken. Heeft u wel schade aan uw dak, bijvoorbeeld door hevige storm of hagel? Dan komen wij ook graag langs voor reparaties. Onze deskundige dakdekkers zijn zeer bedreven in het herstellen van daken. Zo zullen zij eerst achterhalen waar het probleem precies zit en komen daarna met een advies en een offerte op maat. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

Over ons

Hendriks Vegers bestaat al meer dan 20 jaar. Al 20 jaar lang staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Om die reden werken wij dan ook alleen met gediplomeerd personeel. Onze medewerkers zijn dagelijks bezig met schoorsteenvegen, dakgootreiniging, opsporen van lekkages, voegwerk en dakreparaties. Hierdoor ontwikkelen zij zich nog dagelijks en kunt er zeker van zijn dat zij weten wat ze doen. Wat uw klus ook is, Hendriks Vegers klaart hem!

Contact

Wilt u een afspraak maken bij Hendriks Vegers? Of wilt u eerst meer informatie over onze verschillende diensten? Dat kan! Op onze website vindt u een contactformulier die u gemakkelijk in kunt vullen. Het is ook mogelijk om ons een mail te sturen of even te bellen. Kijk voor meer informatie op onze website.