Joomlaboek
Image default
Aanbiedingen

Sloten van uw nieuwe woning vervangen

De eerste vraag die u zich moet stellen als u naar uw nieuwe woning verhuisd bent is niet; waar staat de theepot? Maar; “hoeveel mensen hebben er een sleutel van mijn nieuwe woning? “ zegt Locksecure.nl

Dit is een heel normale vraag en u gaat nooit het antwoord vinden zolang u de sloten van uw woning niet laat vervangen. Op deze manier weet u wie er allemaal een kopie van de sleutel heeft.

 Vastgoed is één van de belangrijkste investeringen die een persoon in zijn leven maakt. Elke maand een lening afbetalen en spullen verzekeren is overbodig als u de basisbeveiliging van uw woning niet in orde brengt.

 Als de sloten in jaren niet meer veranderd zijn dan bestaat de kans dat er meer kopieën in omloop zijn dan degenen in uw bezit. Misschien hebben de vorige eigenaars sleutels aan familieleden of zelfs de buurman gegeven. Misschien heeft de vastgoedmakelaar sleutels of zelfs klusjesmannen en poetsdiensten. De lijst kan oneindig lang zijn en sleutels kunnen verloren gaan, maar toch is de sloten vervangen het belangrijkste bij de aankoop van een nieuwe woning.

 Spijtig genoeg zijn er meer inbraken in tijden van crisis en een inbraak is snel gebeurd als er gaten in de beveiliging zijn.

Veel beveiligingsfirma’s bieden een gratis veiligheidscontrole van uw woning en bepalen of er verzwakkingen aanwezig zijn. Als u een nieuwe woning hebt, dan is de sloten vervangen vaak het eerste advies. Dit kan snel en goedkoop gebeuren. Heel wat woningen hebben minstens drie sloten aan de buitenkant en appartementen minstens twee. Zelfs als u maar één van deze sloten laat vervangen dan verkleint u het veiligheidsrisico van uw woning.

 

De veiligheid van onze familie, onze woning en onze bezittingen zouden de nummer één prioriteit moeten zijn als onze familie en bezittingen betrokken zijn. Het vervangen van de sloten is een waardevolle veiligheidstip die u zeker in het achterhoofd moet houden.

Locksecure.nl in Rotterdam komt tegemoet aan al je noden met sloten. Wij bieden 24 uur bijstand en nooddiensten zijn eveneens beschikbaar. Bel ons even op of bezoek onze website: http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam/