Joomlaboek
Image default
Aanbiedingen

Zo zorg je dat jouw feest voorbereid is op alle weersomstandigheden!

Of je nu een buitenfeest hebt of binnen, het weer blijft altijd onvoorspelbaar. Een goede voorbereiding is daarom essentieel om niet voor verrassingen te komen staan. In deze blog leer je hoe je jouw feest voorbereid op alle weersomstandigheden, met speciale aandacht voor het gebruik van een partytent. Lees snel verder!

Check het weerbericht

De eerste stap in het voorbereiden van je feest is het checken van het weerbericht. Hoewel het niet altijd 100% accuraat is, geeft het wel een goede indicatie of het gaat regenen of niet. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten en kun je jouw feest daarop aanpassen. Is er regen voorspeld? Dan is het verstandig om een partytent te huren of te kopen, zodat je gasten droog kunnen staan en het feest gewoon door kan gaan.

Kies de juiste maat partytent

Wanneer je besluit een partytent te gebruiken, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Te klein en je gasten staan nog steeds half in de regen, te groot en het ziet er ongezellig uit. Meet daarom van tevoren je tuin of terras op en kijk hoeveel gasten je verwacht. Zo weet je welke maat partytent je nodig hebt. Houd er ook rekening mee dat een partytent niet alleen beschermt tegen regen, maar ook tegen felle zon en wind.

Zorg voor voldoende verlichting

Als je een avondfeest hebt, is goede verlichting essentieel. Zorg ervoor dat je voldoende lampen en verlichting hebt, zodat je gasten elkaar kunnen zien en niet over elkaar struikelen. Denk ook aan sfeerverlichting, zoals kaarsen en lichtsnoeren, om het gezellig te maken. Houd er wel rekening mee dat de verlichting veilig is en niet zomaar om kan vallen in de wind.

Maak afspraken met de verhuurder

Huur je een partytent en andere spullen om je feest compleet te maken? Maak dan duidelijke afspraken met de verhuurder over bijvoorbeeld op- en afbouw, huurperiode en schoonmaak. Zo voorkom je onduidelijkheden achteraf en kun je je volledig focussen op het feest zelf. Kijk om te huren zeker eens op de website van Lumineux.

 

https://www.lumineux.nl/