Joomlaboek
Image default
Dienstverlening

Prive of delen?

Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende smartphones te verkrijgen. Alleen samsung bied al meer dan 100 verschillende types aan die allemaal iets unieks bezitten van een laag prijskaartje tot aan een projector of gewoon een telefoon die meer rekenkracht bezit dan de gemiddelde laptop. Maar de meeste telefoons die er tegenwoordig te verkrijgen zijn hebben ook een nadeel, althans volgens telefoon fabrikant Silent Circle dan.

Dat nadeel is natuurlijk dat de telefoons gebouwd zijn met het specifieke doel om zo veel mogelijk data te delen. Apple gebruikers kunnen met het grootste gemak een kaartje van hunzelf of hun vrienden opvragen waar ze de laatste dagen geweest zijn. De NSA leest en luistert gretig mee in onze gesprekken en de AIVD heeft laatst ook een afluistersysteem opgezet. De meeste van ons hebben niet zo veel te verbergen dus dan maakt het niet uit, mits je bedenkt dat criminelen er ook misbruik van kunnen maken.

The Blackphone 2 is de privacy oplossing van de 21e eeuw. Het toestel zorgt voor een volledig private beleving. Het beschikt een aantal zeer geavanceerde veiligheidsmaatregelen. Zo moet je voor alles wat gedeeld wordt specifiek toestemming geven en loopt de telefoon ook voor op andere telefoons door het versturen van gecodeerde berichten, belletjes en videos. Dit is allemaal mogelijk door de aangepaste versie van Android waar het toestel op draait. Silent OS is het ideale besturingsprogramma voor spionnen.

Mocht je nou niet nummer 007 zijn of voor de CIA werken dan is het natuurlijk wel eens mogelijk dat je een oproep mist. Zeker in de zakelijke wereld is een spoedige telefoonopname van groot belang. Een antwoordservice kan dan de juiste oplossing betekenen omdat zij de telefoon voor je op kan nemen. Zo weet je zeker dat je geen potentiele nieuwe klanten afschrikt of loyale klanten ontevreden maakt waardoor ze vertrekken. Een feitje de omzet kan met wel 25% stijgen als men altijd bereikbaar is.

https://www.bizziphone.com/