Joomlaboek
Image default
Dienstverlening

WAAROM SCHOONMAAKBEDRIJF BOEKELO?

Bij het schoonste schoonmaakbedrijf Boekelo houden wij ons bezig met schoonmaken, schoonhouden en diep reinigen van al uw onroerend goed. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het reinigen van huizen, appartementen, studio’s en kantoorruimtes in Boekelo. Met onze ruime kennis van schoonmaaktechnieken, schoonmaakmiddelen en ons ervaren personeel is schoonmaakbedrijf Boekelo het juiste bedrijf om in zee mee te gaan. Wij van schoonmaakbedrijf Boekelo houden netheid, frisheid en hygiëne hoog in acht en werken daarom ook met de hoogst waardige kwaliteit aan reinigingsmiddelen. In samenspraak met u gaan wij na welke de beste producten zijn om huis, kantoor of appartement te reinigen.

MOET IK DE PLEK VERLATEN ALS JULLIE SCHOONMAKEN?

Schoonmaakbedrijf Boekelo is zich ervan bewust dat niet een ieder zich prettig voelt met de gedachten dat vreemdelingen hun woonomgeving reinigen zonder dat zij zelf fysiek aanwezig zijn. Daarom zijn wij zeer flexibele en werken met de wens van de klant. Het is mogelijk om uw huis of appartement te reinigen met of zonder u aanwezig. Bij afwezigheid wordt er ervoor gezorgd dat er altijd een supervisor aanwezig is als  bewegingsmechanisme. Indien u als huiseigenaar of familielid aanwezig bent is er hiervoor uiteraard  geen noodzaak voor.

HOELANG DUURT EEN SCHOONMAAK BEURT?

Het tijdsbestek dat wij van schoonmaakbedrijf Boekelo besteden is helemaal afhankelijk van de oppervlakte van uw huis of appartement en de specificaties vooraf afgesproken. Indien wij alleen moeten vegen en dweilen snapt u dat dat heel snel zal gaan, in tegenstelling tot het moeten vegen, dweilen, vaatwasser, badkamer reinigen, afstoffen etc. Maar ook daar is schoonmaakbedrijf Boekelo zeer efficiënt in. We weten dat onze cliënten heel graag heel snel terug willen naar hun meest veilige plek en daarmee houden wij ook gedegen rekening mee. Daarom voeren wij ons werk zeer kundig maar voortvarend uit om uw woonomgeving heel gauw weer schoon en fris achter te laten ter bevordering van uw woon en leefgenot.