Joomlaboek
Image default
Dienstverlening

Wat heeft samenwonen nu met extra opslagruimte te maken?

Nou, dat zal ik je vertellen.

Je woont al een x-aantal jaartjes op jezelf. Je bent nog niet eerder de ideale partner tegen gekomen. De partner met wie je heel graag ’s morgens wakker wilt worden. En dan niet een keertje, maar het liefst elke morgen, van elke week, van elk jaar. Eindelijk heeft Cupido raak geschoten. Je bent verliefd en niet een beetje. Tot over je oren. Jullie hebben het plan om te gaan samenwonen. Het liefst zo snel mogelijk. Om die reden heb je opslagruimte nodig.

Overtollige spullen maag geen opslagruimte?

Als je binnenkort gaat samenwonen is extra opslagruimte natuurlijk geen overbodige luxe. Je kent elkaar wel goed, je durft de stap te nemen. Maar toch. Stel dat het onverhoopt toch mis gaat? Natuurlijk wil je daar niet te lang bij stilstaan. Hup, het teveel aan spullen ergens opslaan is dan toch ideaal? Wat denk je van de spullen die jullie allebei hebben? Je hebt ze niet dubbel nodig als jullie samen gaan wonen. Weggooien kan altijd nog. Maar nu nog even niet. Ook daarom is het verstandig al deze spullen ergens op te kunnen slaan. Veilig. Zonder dat ze je in de weg staan. Maar toch in de buurt. Zodat ze die extra kamer in huis niet in beslag nemen. Zo kun je altijd in alle rust bedenken wat je ermee gaat doen. Uiteindelijk.

Opslagruimte via opslagmarkt.nl huren, de oplossing

Je ideale opslagruimte vind je natuurlijk via opslagmerkt.nl. Dé oplossing voor al je ruimte problemen bij overtollige spullen. Je vindt je ideale opslagruimte heel eenvoudig. Je geeft de locatie aan, je kiest bijvoorbeeld voor ‘opslagruimte’ en de database van Opslagmarkt doet de rest. Per aanbieder kun je lezen welke voorwaarden gehanteerd worden. Maar ook voor welke soort spullen de opslagruimte geschikt is.

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Altijd zonde om voor meer opslagruimte te betalen dan je in werkelijkheid nodig hebt. Je kunt als stelregel aanhouden dat 1 m3 opslagruimte ongeveer geschikt is voor 10 verhuisdozen. Stel je wilt een 3-zitsbank, 2 fauteuils, een TV, een salontafel, een eettafel, 4 stoelen en een kast opslaan, dan moet je toch al gauw denken aan een opslagruimte van zo’n 6 m3. Afhankelijk van de hoogte van de ruimte. Door slim te stapelen kan er veel meer in een ruimte opgeslagen worden dan jezelf denkt. Neem gerust contact op met de verhuurder van jouw keuze, voor het maken van de voor jou beste keuze. Veel plezier met samenwonen!