Joomlaboek
Image default
Electronica en Computers

Loop minder risico met uw archief door alles in te laten scannen

U wilt voor uw organisatie natuurlijk zo veel mogelijk risico’s indekken. Zeker ook met betrekking tot uw archief. Zo voorkomt u dat belangrijke, en misschien wel kostbare, data verloren gaat. Daarom is het een verstandige keuze om uw archief in te laten scannen door een expert in digitaliseren. Zelf digitaliseren kost immers veel tijd en u loopt het risico dat hierbij fouten worden gemaakt. Als u het overlaat aan een expert als GMS, weet u zeker dat het inscannen en digitaliseren foutloos verloopt. Deze expert werkt namelijk volgens een bewezen stappenplan en de bestanden worden steekproefsgewijs of één op één gecontroleerd om fouten te voorkomen. Het eindresultaat is een digitaal archief dat aan al uw eisen voldoet.

Efficiënter werken door een eenvoudig bereikbaar archief

Het scannen en digitaliseren van uw archief levert u meer op dan het indekken van risico’s alleen. Uw medewerkers kunnen hierdoor ook efficiënter te werk gaan. Een digitaal archief is bijvoorbeeld vanuit meerdere locaties te bereiken. Hierdoor kunnen uw medewerkers ook bij de benodigde bestanden wanneer ze thuiswerken. Natuurlijk bepaalt u zelf wie waar en wanneer toegang heeft, dus u houdt de controle in eigen handen. Maar het scheelt natuurlijk al als het archief eenvoudiger bereikbaar is en bepaalde bestanden eenvoudiger op te zoeken zijn.

Ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie

Bent u benieuwd of scannen en digitaliseren voor uw archief een goede optie is? Neem dan contact op met de experts van GMS. Zij maken graag een inventarisatie van uw collectie en brengen uw wensen in kaart. Vervolgens komen ze met een plan van aanpak voor de digitaliseren. Pas wanneer u hier akkoord mee bent, starten ze met de uitvoering. Hierbij gaan ze uiterst zorgvuldig met uw collectie om. Als alles is ingescand, worden de digitale bestanden nog nabewerkt. Zo zorgen ze altijd voor een eindresultaat dat aan al uw verwachtingen en eisen voldoet.

https://gmsnl.com/