Joomlaboek
Image default
Eten en drinken

Kies voor de beste kippenpoten voor de BBQ in omgeving Hilversum

Wat is een echte Nederlandse zomer zonder vele BBQ’s? Helaas zijn er niet heel veel warme dagen in Nederland, maar als er zo’n dag voorbij komt, zit iedereen gezellig in zijn of haar tuin te barbecueën. Zorg ervoor dat iemand goed voor de BBQ zorgt en dat deze goed op temperatuur blijft. Zoekt u naar kippenpoten voor op de BBQ in regio Hilversum? Lees dan snel verder waar de beste poelier hiervoor zit!

Grilltijd van een kippenpoot

Bent u van plan op heerlijke kippenpoten op de BBQ te grillen? Zorg er dan voor dat u de juiste gaar- en grilltijd heeft. Het is verstandig om altijd eerst de kip even voor te garen. Dit kunt u voor ongeveer 20 minuten doen. Zo weet u zeker dat de kip echt gaar is en heeft u zo min mogelijk risico op salmonella. Dit betekent ook dat de kippenpoten niet zo lang hoeven te garen op de BBQ zelf. Vervolgens kunt u de kippenpoten ongeveer 10 minuten het BBQ rooster grillen zodat de kip lekker goudbruin wordt met een knapperig velletje.

Honing & mosterd kippenpoten

Een zeer geliefde manier om kippenpoten voor op de BBQ te marineren is met honing en mosterd. Meng honing, look, olijfolie, Dijonmosterd en appelazijn in een kommetje. Laat de kippenpoten er een tijdje inwerken en leg ze vervolgens op het rooster om lekker te grillen. Deze honing- en mosterdmarinade voegt niet alleen erg veel smaak toe aan de kip, maar het maakt het vlees ook gelijk een stuk zachter en romiger.

Bestel uw kip bij de poelier

Heeft u binnenkort een BBQ op de planning staan en bent op zoek naar de lekkerste kippenpoten in regio Hilversum? Ontdek dan wat Floor Poelier in huis heeft. Deze poelier heeft al vele jaren ervaring op het gebied van vlees voor op de BBQ. Bestel verse kippenpoten voor op de BBQ bij deze poelier in Hilversum en geniet van een verantwoord stukje vlees. Bekijk het ruime assortiment van Floor Poelier gerust op hun website. Hier vindt u onder meer wild, gevogelte en gegrilde specialiteiten. Bezoek de winkel in het winkelcentrum Kerkelanden of plaats uw bestelling eenvoudig online.

https://floorpoelier.nl/