Joomlaboek
Image default
Financieel

Is Litecoin een goede investering?

Litecoin (Litecoin) is een peer-to-peer (P2P) digitale valuta die in augustus 2021 werd gelanceerd door een persoon met dezelfde alias van Satoshi Nakamoto. De munt ontving brede aandacht wanneer het voor het eerst werd aangetast als alternatief voor de nu populaire en veel gebruikte bitcoin. Wat volgt zijn enkele van de grote litecoïne-nadelen.

 

Een van de nadelen van Litecoïne in vergelijking met andere altcoins is de aanwezigheid van minimale markt. Het Litecoin-netwerk is grotendeels onbenut, en zelfs de weinige bedrijven die litecoïne aanbieden, accepteren slechts een paar geselecteerde typen betaalmethoden, waardoor litecoïne minder nuttig is voor verkopers. Erger nog, Litecoin kan geen directe transactietijden opscheppen, waardoor het onbruikbaar is voor bepaalde soorten betalingen zoals online goktransacties en anderen. Het heeft ook een lage transactiekosten, die Litecoin streeft om overeen te komen.

Bijvoorbeeld een typische transactiekosten van twee minuten op het gemiddelde werken om ongeveer twee Amerikaanse dollars te zijn.

 

Een ander nadeel is litecoins langzame start, of gebrek aan significante ondersteuning door entiteiten of bedrijven die de verhuizing echt naar de digitale valuta zouden kunnen maken. Litecoin heeft een rotsachtige start gehad om tractie te winnen vanwege het feit dat de maker van de valuta tijdelijk moest afstand doen van zijn stoel als de Trustee van de Litecoin Foundation. Dit proces heeft tijdelijk vooruitgang geboekt, maar is sindsdien voltooid. Bovendien heeft Litecoin nergens in de buurt van het bereik van andere belangrijke valuta’s, noch heeft het de steun van instellingen of andere financieel krachtige entiteiten die de valuta in de mainstream kunnen brengen.

Als zodanig is Litecoïne beperkt tot nuttig zijn als een beleggingsvoertuig voor diegenen die de virtuele valuta wensen ruilen voor daadwerkelijk contant geld.

 

Litecoin is een aantrekkelijke keuze als een fractioneel actief. In tegenstelling tot andere altcoins, die meer op digitale grondstoffen zijn, is Litecoin ontworpen als een actief dat kan worden gebruikt als een verhandelbare grondstof. Met het juiste bemiddelingsbedrijf, kunt u één litecoin uitwisselen voor één Britse pond of één Amerikaanse dollar. Hiermee kunt u winst maken terwijl u de waarde van het litecoin-paar bekijkt waarderen in waarde.

 

Bovenop een winstgevend verhandelbaar actief is Litecoin ook een behoorlijk veilige investering gebleken. Veel deskundigen op het gebied van investeren in de Altcoin en digitale valutamarkt willen zelfs niet het risico nemen om in iets anders te beleggen, omdat Litecoin zo betrouwbaar is en het voordeel heeft van een lage initiële handelskosten. Litecoin heeft ook een hoog winstpotentieel, maar net als alle investeringen, sta je een goede kans om bij gelegenheid geld te verliezen. De vaste betrouwbaarheid van litecoïne als niche-asset maakt het echter een goede investering in het algemeen.

 

Zoals je kunt zien, heeft Litecoin veel voordelen ten opzichte van andere valuta’s en is het begonnen met het verzamelen van momentum als een winstgevend en stabiel markt voor de markt. Zelfs met een kleine marktkapitalisatie ruilt Litecoin sneller en efficiënter dan de meeste andere cryptos. Het heeft ook een lagere handelskosten omdat er geen makelaarskosten en geen maandelijkse minimale aanbetaling vereist zijn. Ten slotte werkt Litecoin precies zoals elke andere vorm van valuta, zodat u geen vreemde conversies tegenkomt. Combineer die factoren met het feit dat Litecoin ruilt met een fractie van de snelheid van de meeste andere cryptic en je hebt alle verdiensten van een groot succes voor deze op en complete activaklasse.

Koop of verkoop Bitcoin met Binance of creditcard van BitcoinMeester