Joomlaboek
Image default
Internet

Wat een Managed Service Provider voor u kan doen

De Managed Service Provider biedt uitkomst aan bedrijven die op zoek zijn naar een digitale, gedeelde werkplek, oftewel: een cloud werkplek. Bedrijven waren voorheen alleen bezig met het beheren van de nieuwste IT, plus hun verschillende hard- en software programma’s. Inmiddels heeft de cloud dat allemaal overvleugeld (al bestaan de losse elementen uiteraard nog steeds). In de cloud werkplek kunt u tientallen dingen tegelijk en dat op heel eenvoudige wijze.

Eenvoudig en snel werken in een digitale omgeving

In de cloud werkplek werken is een fluitje van een cent, zodra u hier een uitnodiging voor hebt ontvangen. Het grote voordeel voor het bedrijf, de eigenaar van de cloud werkplek, is dat deze zelf kan bepalen wie toegang krijgt tot de werkplek en wie niet. Zo voorkomt u dat de werkplek ook gebruikt wordt door mensen voor wie deze eigenlijk niet bedoeld is. De digitale werkplek is als een reusachtige bibliotheek vol data, bestanden en programma’s, waar u een (digitaal) pasje voor nodig heeft om toegang toe te verkrijgen. Een Managed Service Provider richt deze volledig naar wens voor u in.

Toegang tot de cloud werkplek

Toegang tot de werkplek in de cloud moet u eerst krijgen, maar als u eenmaal ‘member’ bent, dan bezit u het unieke privilege van alle bestanden, plus programma’s op het netwerk gebruik te kunnen maken. Het voordeel voor werkgevers is dat teamleden met elkaar samen kunnen werken – of dat nu in een vergadering is, of in het uitwisselen van relevante data – terwijl ze zich op verschillende fysieke locaties bevinden. Zo kan er ook vanaf bijvoorbeeld een klant gewerkt worden, of vanuit huis. Dit komt de efficiëntie van het samenwerken ten goede.

Is werken in de cloud duur?

Werken in de cloud hoeft helemaal niet duur te zijn. De kosten zijn afhankelijk van wat u als bedrijf wenst. Hoe uitgebreid dient uw netwerk te zijn? Heeft u aan een handjevol applicaties genoeg, of moet er veel op komen te staan? De kosten verschillen per pakket. Zoekt u een goede aanbieder van cloud werkplek pakketten, neem dan eens een kijkje bij Managed Service Provider Cloudiction.