Joomlaboek
Image default
Management

Top business ideas

1. eBooks schrijven

Als je van schrijven houdt, kan het verkopen van eBooks een zeer bevredigende online business zijn.

Online eBooks verkopen als bijverdienste (Tutorial)

 

Het verpakken van je vaardigheden en kennis in een downloadbaar eBook (zoals ik heb gedaan met mijn beste blog boeken) dat waarde levert aan mensen die een vaardigheid willen leren, vooruitgang willen boeken in hun carrière, of hun eigen bedrijf willen beginnen, zorgt voor een sterke waarde propositie als je leert hoe je je doelgroep kunt vinden (dat is waarom het zo’n duurzame zakelijke ideeën oplevert voor veel auteurs). Een cursus die ik heb gevolgd bij Tara Gentile op CreativeLive laat je ook zien hoe je je bestaande werk kunt gebruiken om te leren hoe je binnen een week een eBook schrijft (zelfs door te beginnen met iets simpels als een blogbericht om het proces op gang te brengen) en hoe je van een eBook een van de slimste zakelijke ideeën kunt maken die je kunt uitvoeren als je aanleg hebt voor schrijven. Maak serieus werk van je eBook, bouw een publiek op en je hebt een platform om traditionele uitgevers een boekcontract aan te smeren – dan kun je een van de beste zakelijke boeken schrijven en echt aan je persoonlijke merk bouwen.

 

2 Instagram-marketing

Marketeers zijn altijd in trek en doen het goed als consultants.

Hoe kunt u uw marketingvaardigheden inzetten als een Instagram Marketing freelancer

 

Bouw een aanhang op je Instagram-account en je zou snel benaderd kunnen worden door grote merken, gear-bedrijven en andere relevante bedrijven die producten of diensten verkopen die gerelateerd zijn aan het type inhoud dat je deelt op Instagram-creëren meerdere potentiële side business ideeën die op je afkomen. Als je over de juiste marketingvaardigheden en honderdduizenden volgers beschikt, kun je gemakkelijk tussen de 500 en 5000 dollar per post (of meer) in rekening brengen – wat zeer winstgevende ideeën voor een bijbaan oplevert. Zodra je wat tractie krijgt, om de hoeveelheid tijd die je besteedt aan het uploaden van afbeeldingen te verminderen, kun je je hele workflow efficiënter maken door foto’s vanaf je Mac of pc te posten.

 

3. Online coaching bedrijf

Heeft u een vaardigheid die anderen willen leren? Dit idee voor een bedrijf aan huis zou perfect kunnen zijn.

Online coaching als een geweldige manier om geld te verdienen van thuis uit (screenshot)

 

Als je iets hebt waar je bedreven in bent en waar je een passie voor hebt, dan kun je die winnende combinatie omzetten in het aanbieden van je diensten met één-op-één online coaching als één van de meest betrouwbare nevenbedrijfsideeën die gebruik maken van je vaardigheden. Zorg er wel voor dat je je eigen opportunity management systeem implementeert, zodat je niet verstrikt raakt in het werken met klanten die je niet meetbaar kunt helpen. Als u per uur factureert voor uw coachingsdiensten, zorg er dan voor dat u een robuuste tijdregistratietool zoals Teamwork gebruikt om uw factureerbare uren bij te houden en tegelijkertijd uw klantenprojecten te beheren. Elmira Strange geeft je een stap-voor-stap plan om je vaardigheden en ervaring aan het werk te zetten door het ontwikkelen van een online coaching business – zelfs als een side business idee in de tijd rond je full-time baan – dus zorg ervoor dat je haar cursus op Udemy bekijkt voor een jump start op dit side business idee.

 

Bovenop de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om een succesvolle online coach te zijn, draait dit nevenbedrijfsidee rond het opbouwen van een gemeenschap rond de hulp die je aanbiedt en het kweken van vertrouwen bij de leden. Bovendien zullen de leden van je gemeenschap gaandeweg van elkaar leren. Het creëren van de ruimte voor die gemeenschap kan zo eenvoudig zijn als het opzetten van een besloten Facebook-groep of het kiezen van een platform voor het opbouwen van een gemeenschap, zoals Slack, dat meer mogelijkheden biedt om uw eigen aangepaste URL te gebruiken, interne forums te hebben, aangepaste ontwerpen en nog veel meer.

4. Podcasting

De perfecte business als je houdt van onderzoeken, chatten en verhalen vertellen.

Podcasting en hoe te beginnen als een business idee (grafisch)

 

Als je een podcast kunt beginnen en er een vast publiek voor kunt creëren rond een specifiek onderwerp, is dit een geweldige manier om sponsors te krijgen en dit nevenbedrijfsidee te financieren. Mijn podcast, The Side Hustle Project, is eigenlijk een van mijn huidige ideeën voor een nevenbedrijf waar ik aan werk, en omdat ik een bestaand publiek op mijn blog had op het moment dat ik de show lanceerde, was ik in staat om een sponsoring van $5.000 van Freshbooks te krijgen om advertenties te plaatsen op de eerste tien afleveringen, nog voor ik goed en wel begonnen was. Side note: Hier zijn mijn keuzes voor de beste podcast hosting platforms om je show gehost te krijgen hier zijn mijn aanbevelingen voor de beste goedkope podcast microfoons om vandaag mee te beginnen.

 

Toen ik nog bij CreativeLive werkte, betaalde ik regelmatig $250-$500 (of zelfs veel meer, afhankelijk van de grootte van het publiek) per aflevering voor 90 seconden aan advertenties op relevante podcasts zoals The Tim Ferriss Show, de #1 business podcast meestal van de 4-Hour Workweek auteur, Tim Ferriss. De podcast heeft Tim zelfs geholpen om zijn laatste New York Times bestseller, Tools of Titans, bij een breder publiek te lanceren.

 

Natuurlijk helpt het als je al een online publiek hebt dat je kunt aanboren om naar je podcast te luisteren (zoals ik), maar dat heeft duizenden mensen er niet van weerhouden om succesvolle ideeën voor een nevenactiviteit om te zetten in lucratieve podcasts – waaronder Alex Blumberg, oprichter van Gimlet Media, die leert hoe je storytelling gebruikt en een podcast lanceert. Je kunt ook kijken naar deze les van podcaster en ondernemer, Lewis Howes, over hoe je geld kunt verdienen met podcasten als een nevenbedrijfsidee, die regelmatig gratis wordt uitgezonden op CreativeLive.

 

5. Amazon Wederverkoop

Als u kunt identificeren savvy product kansen, dit business idee is voor jou.

Amazon Wederverkoop als een At-Home Business om producten te verkopen online

 

Iedereen kan goederen verkopen op Amazon, op voorwaarde dat je producten hebt om te verkopen (of laag inkopen, dan doorverkopen). Als je het type om alle lokale garage verkoop hit elk weekend, er is allerlei waardevolle dingen die kunnen worden doorverkocht online als ongelooflijk lucratieve side business ideeën. Als u wilt intensiveren uw Amazon verkopen spel omhoog, check out dit gedetailleerde verhaal over Amazon en eBay retail arbitrage met een interview met een aantal succesvolle drop-shippers die zijn gegroeid dit huis gebaseerde business idee van bijzaak in een lucratieve geld-maker. Als je kunt leren hoe je een kop die lezers zal trekken in uw blogberichten te schrijven, dan zul je goed op weg naar het monetariseren van een lezerspubliek met de verkoop van hen de producten die ze willen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/