Joomlaboek
Image default
Marketing

Interactieve video is dé manier om reclame te maken

Reclame maken is belangrijk, of het nu voor je bedrijf, een evenement, bepaalde dienst of product of heel iets anders is. Met reclame kun je veel mensen bereiken, zowel offline als online. Online vind je veel reclame, van foto’s of bedrijvenpagina’s tot aftermovies van evenementen. Zoek je een manier om echt op te vallen tussen al deze online reclame? Dan is het maken van een interactieve video dé manier om reclame te maken voor je bedrijf. Hieronder vertellen je meer over deze manier van reclame maken, de voordelen ervan en hoe je de video kan maken.

 

De kijker betrekken in je reclame

Met een interactieve video of film betrek je de kijker in de video. Hierdoor kunnen ze beter kennis maken met het bedrijf of zo meer leren over het evenement wat eraan komt bijvoorbeeld. Een interactieve film is een video waarin je de kijker kunt betrekken, bijvoorbeeld door vragen te stellen aan de kijker of de kijker de mogelijkheid te geven bepaalde dingen te bekijken door middel van inzoomen of vooruit spoelen. Ook kun je in een video die interactief is links verwerken, die de kijker bijvoorbeeld doorstuurt naar de website of bepaalde producten of diensten.

 

Alle pluspunten van een interactieve video

Het gebruiken van een interactieve film als reclame is ideaal en dat heeft zo zijn redenen. Deze unieke manier van reclame valt ten eerste op. Hiermee kun je een grote doelgroep bereiken, ook deels omdat een video makkelijk te verspreiden is via het internet. Daarnaast voelt de kijker zich echt betrokken bij je bedrijf, het evenement of waar je over filmt. Hierdoor kun je dus makkelijk nieuwe klanten trekken en mensen enthousiast maken over de producten of diensten die je aanbiedt. Daarnaast is een groot pluspunt natuurlijk dat je links in de video kan verwerken die de kijker doorstuurt.

 

Besteed een interactieve video maken uit

Een interactieve video gebruiken voor reclame zal sowieso goed zijn voor je bedrijf en het aantrekken van nieuwe klanten. Als je zeker wilt zijn dat je een goede video maakt die interactief is, dan raden we aan altijd een professional in te schakelen die je hiermee kan helpen. Zij weten het beste hoe je goed filmt en edit en zo een video interactief kan maken om meer mensen te bereiken. Dit is dan een kleine investering voor alle nieuwe klanten die daarna binnen zullen stromen.

 

Tip: Hihaho.nl