Joomlaboek
Image default
Tweewielers

Goedkoop online Yamaha scooterbanden kopen

Yamaha is een Japans bedrijf dat veel soorten producten maakt, naast keyboards en motoren maken ze ook een lijn prachtige scooters. Denk bijvoorbeeld aan de Yamaha Neo en de Yamaha Jog. Als je op zoek bent naar de juiste scooterband voor jouw Yamaha scooter ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina geven we wat meer informatie over de 12 inch scooterbanden die je kunt kopen, en waar je die online goedkoop kunt bestellen.

 

Je bestelt goedkoop en snel de beste scooterbanden online, ook voor jouw Yamaha scooter.

 

Yahama Neo

Naast de Yamaha Aerox kun je ook de Yamaha Neo bestellen, het nieuwe type heet de Neo’s 4. Dit is een betrouwbare stadscooter met de uitstraling en kwaliteit zoals je die van Yamaha gewend bent. De scooterbanden zijn zowel voor als achter met een 12 inch velg uitgerust, de banden zijn wel iets anders van afmeting. De voorband is een 120/70-12 type terwijl de achterband een 130/70-12 type betreft. Houd daar rekening mee als je online nieuwe banden gaat kopen.

 

Yamaha Jog

Houd er rekening mee dat er een Yamaha Jog-Z editie is met kleinere scooterbanden, om precies te zijn 10 inch banden met de afmetingen 90/90-10. De Yahama Jog R 50 is voorzien van twee 12 inch scooterbanden met afmetingen 120/70-12. Wanneer je een Yamaha scooter hebt moet je altijd goed controleren welke scooterbanden je gaat bestellen. Dit staat vermeld in de handleiding, het staat ook aan de zijkant van de scooterband vermeld.

 

Als je de handleiding niet kunt vinden, en de maten zijn afgesleten kun je ook navraag doen bij de online winkel waar je de banden gaat kopen.

https://www.scooterkopenonline.nl/scooter-onderdelen/scooterbanden-kopen/