Joomlaboek
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren

Voor een feest moet ik een touringcar huren. Het is binnenkort Koningsdag. En daarvoor zoeken wij vervoer. Wij willen namelijk met zijn allen een bus huren, om dan vervolgens met 50 man naar een feest te kunnen. Maar waar moeten wij een touringcar huren? Hier heeft geen van ons allen ervaring mee. Daarom ben ik gaan Googelen, om een goed touringcarbedrijf te vinden.

Googelen op touringcar huren

Op touringcar huren ben ik dus gaan Googelen. En al gauw vond ik Noot Personenvervoer uit Ede. Zelf wonen de meesten van ons daar vlakbij. Dus dat komt erg mooi uit! Ik ben naar de website gegaan en las dat zij ook ervaring hebben met het vervoer van jongeren naar feesten. Precies wat wij willen dus! Verder las ik iets over luxe touringcars, op maat etc. Maar dit zoeken wij niet. Wij zouden alleen maar graag een gewone en simpele touringcar willen huren die ons van A naar B brengt.

Ik besloot om contact op te nemen met Noot Personenvervoer. Aan degene aan de andere kant van de lijn heb ik mijn verhaal verteld met wat onze wens is. Dus op Koningsdag een touringcar te huren en ons naar een feest in Alkmaar te brengen. Zij gaven direct aan dat wij dan inderdaad geen luxe touringcar zoeken met allerlei extra functies. Hier reageerde ik instemmend mee.

Het feest

Vervolgens gaf ik aan dan zeker interesse te hebben in het huren van een touringcar bij hun! Ik vroeg alleen nog wel naar de prijs, omdat iedereen die mee wilt gaan daar dan wel akkoord mee moeten gaan. Ze vroegen mij bij Noot nog om de precieze locatie en de eerste opstaplocatie. Het totale aantal kilometers was vervolgens bekend en het aantal personen (52) ook. De gemiddelde prijs kwam uit op €19,-, waar iedereen mee akkoord ging.

Het feest was geweldig en het vervoer met de touringcar beviel ons ook erg goed.