Joomlaboek
Image default
Woningen

De mogelijkheden van Wrap je keuken

Heb jij geen zin om de keuken te verbouwen maar wil jij daarvoor je keuken wrappen? Wat zijn de mogelijkheden van wrap je keuken? Je kunt uit honderden verschillende kleuren kiezen die de nieuwe kleur van je keuken wordt. Je kunt zelfs meerdere kleuren kiezen van waar je wat wilt in de keuken. De keuken is dan al binnen 3 dagen helemaal af en het ziet er dan gloednieuw uit. Het materiaal van de wrap is heel stevig en is krasbestendig. Valt er iets tegen de kast aan dan zie je geen kras. Het is best moeilijk om zelf de wrap netjes op de kasten te plakken. Je moet op meerdere dingen letten als jij dat aan het doen bent. Je mag geen kreukels krijgen, want anders gaat het er raar uitzien.

garantie en hoelang gaat het mee? 

De wrap is van goede kwaliteit en kan dus ongeveer 10 jaar mee. Het is dus ongeveer even lang als een normale keuken. Je hebt ook garantie op de wrap. Je garantie duurt wel 6 jaar lang. De wrap moet dus wel van een goede kwaliteit zijn. Er is een kleine kans dat je licht bubbels onder de folie kan komen. Het enige wat je moet doen is wrap je keuken bellen en ze komen ze het er gratis uit halen. 

gestelde vragen

Heb je nog een paar vragen over de folie? Je kunt naar de website gaan om de meest gestelde vragen te bekijken. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ze bellen of een mail sturen. Ze reageren altijd snel op de klant en willen je graag helpen met de vragen. Naast de keukens kun je ook andere soort dingen wrappen in je huis en zelfs ook de auto. Je kunt naar de site gaan voor veel meer informatie.