Joomlaboek
Image default
Woningen

Prachtige houten vloer den Bosch van AvanceFloors

De houten vloer den Bosch worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Voor een prachtig interieur kies je de houten vloer den Bosch. Deze past in elke sfeer of interieur. De houten vloer den Bosch zijn zeer zeker een toegevoegde waarde voor in je woning. Woon je in een luxe villa of een knus appartement, een houten vloer den Bosch maakt er een warme en sfeervolle plek van.

Unieke houten vloer den Bosch 

De AvanceFloors houten vloeren zijn er in verschillende kleuren. Omdat de eiken houten vloer makkelijk te bewerken of behandelen is zijn er tal van mogelijkheden. Wat een parketvloer uniek maakt is dat geen plank hetzelfde is. Van origine is elk houten vloerdeel afkomstig van een boom. Geen boom is hetzelfde. Logisch ook dat geen enkele plank dan hetzelfde is. Dat zorgt er dan ook voor dat je houten vloer een unieke uitstraling krijgt. En dat maakt dat jij wel een heel bijzondere houten vloer den Bosch in je woning hebt.

Houten vloer den Bosch zelf samenstellen

De houten vloer den Bosch van AvanceFloors heeft nog meer uniekheid. Waarom? De parket vloeren worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Pas als de bestelling binnen is bij ons wordt er gestart met de productie van je houten vloer. Kies met het zes simpele stappenplan de eiken vloer van je dromen. Allereerst maak je de keuze uit een massieve eiken vloer of een multiplank. Vervolgens kies je de gewenste kleur, de afmeting. Wellicht wil je graag een visgraat vloer, tegenwoordig helemaal hip! Tenslotte geef je aan of je een extra afwerking wil. Vroeger werden bijvoorbeeld veel eiken houten vloeren verouderd. Borstelen of fijnbezagen van parketvloeren gebeurt ook regelmatig. Liever geen extra afwerking? Ook dat kan! Wanneer je alle stappen hebt doorlopen hebt, heb je waarschijnlijk een voor jou prachtige houten vloer gekozen. 

Vind een verkooppunt van AvanceFloors houten vloer den Bosch op onze website voor meer informatie.