Joomlaboek
Image default
Woningen

We bouwen en selecteren onroerend goed op basis van individuele bestellingen

 

 

We bouwen en selecteren onroerend goed op basis van individuele bestellingen van onze klanten, we zijn onafhankelijk van agenten of ontwikkelaars. Wij zijn volledig onafhankelijk en zoeken naar woningen in de gehele markt op basis van uw wensen. We besparen onze klanten tijd en geld. Onze benadering van elke klant is individueel en bureauservices zijn volledig gratis. Wij maken elke aankoop zo comfortabel mogelijk voor u. Als u nog niet heeft besloten wat u precies wilt kopen, neem dan contact met ons op en wij zullen proberen om precies te vinden wat u zoekt – snel, gemakkelijk en zonder poespas.

Een volledig dienstenpakket voor de aan- en verhuur van onroerend goed, van eerste consultatie tot volledige juridische ondersteuning bij de uitvoering van onroerendgoedtransacties, aan- en verkoop van onroerend goed, verhuur, het verkrijgen van een verblijfsvergunning en het verlenen van diensten op het gebied van onroerend goedbeheer.

In de loop van ons bestaan ​​zijn meer dan 30 eersteklas panden in gebruik genomen, waaronder luxe hotels, VIP-villa’s en comfortabele wooncomplexen van verschillende niveaus met “levenslange” service. We bieden een volledig dienstenpakket aan voor de aan- en verkoop van residentieel en commercieel vastgoed. Ook neemt ons bedrijf de verantwoordelijkheid voor het beheer van onroerend goed tijdens de afwezigheid van de eigenaar.

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/