Joomlaboek
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van een Vespa custom leasen

Er zijn ‘normale’ scooters, en er zijn Vespa scooters. Het populaire (sub)merk uit de Piaggio fabriek in Italië hebben al menig hart veroverd. Dat is niet zo vreemd, al ruim zeventig jaar lang wordt de originele retro scooter wereldwijd gezien als de ultieme scooter voor het stadsverkeer. Naast de huidige Primavera en Sprint zijn er ook custom modellen die een aantal extra’s bieden ten opzichte van de standaard uitvoeringen. Naast de exclusiviteit is er nog een ander verschil; de prijs. Je kunt gelukkig ook een Vespa custom leasen in de Fast & Furious scootershop, wat je toch wat pijn in de portemonnee kan besparen. Hoe dit werkt, en wat de mogelijkheden zijn lees je op deze pagina.

 

Wat maakt de Vespa custom zo bijzonder?

Het Italiaanse scootermerk is niet bepaald scheutig met nieuwe modellen. Ze leveren al jarenlang de Primavera en Sprint, die af en toe wat subtiele updates krijgen. Heel slim, want ze hebben ooit het perfecte ‘recept’ voor een scooter ontdekt en daar stappen ze uiteraard niet meer vanaf. Toch zijn er liefhebbers die nét iets anders willen rijden. In de Fast & Furious scootershop kun je daarom kiezen uit een flink aantal custom edities die op diverse punten afwijken van de standaard modellen. Ze nemen de Primavera en Sprint als basis voor prachtige ‘Special Edition’ uitvoeringen. Denk aan unieke kleuren, andere velgen, verlichting etc. Kijk voor alle opties direct in de webshop. Je kunt er zelfs nog je eigen persoonlijke opties bij kiezen voor een unieke scooter die niemand anders heeft. Hoewel de custom edities goedkoper uitvallen dan wanneer je zelf de losse opties zou bestellen, zal een splinternieuwe Vespa nooit echt goedkoop zijn natuurlijk. Ga je dan toch maar voor een kopie waar je eigenlijk niet zo lekker op kunt rijden, of zoek je naar een andere oplossing? Wacht even voordat je een bank gaat overvallen, wij hebben een betere oplossing voor je bedacht!

 

Hoe werkt een Vespa custom leasen?

Leasen is kopen op afbetaling. Tenminste, dat is het geval bij een financial lease zoals die wordt toegepast in de Fast & Furious scootershop. Je bestelt een product in de winkel, in plaats van betalen met iDeal of creditcard kies je voor de lease optie. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de pagina van de leasemaatschappij. Dit handelen ze dus niet zelf af. Het verloopt via Santander, een kredietmaatschappij die al ruim twintig jaar bestaat. Dat is wel zo veilig. Je moet een aantal eenvoudige stappen doorlopen en deze maatschappij gaat dan controleren of je in aanmerking komt voor het gekozen leasecontract. Dit kan 48 uur duren, dus even geduld! Wanneer de financiering is toegekend zul je documenten moeten ondertekenen, opsturen of mailen en je bent zo goed als klaar. Vervolgens wordt jouw bestelling verder afgehandeld en je krijgt die unieke Vespa custom scooter waar je altijd al van gedroomd hebt!

 

Wat je nog meer moet weten over een leasecontract

Dat ging misschien sneller dan je gedacht had, het is inderdaad helemaal niet ingewikkeld om een scooter te leasen. Voor de winkel maakt het in principe niets uit wie het bedrag betaalt of voorschiet, jij bent voor hen gewoon een klant die betaalt. Het leasecontract verloopt verder via de leasemaatschappij, die maandelijks bij jou een bedrag incasseert. Dat is het bedrag van aanschaf plus de rente die er op deze lening bovenop komt. Je kunt dit bedrag in 12 tot wel 72 maanden aflossen. In principe betekent een kortere looptijd ook een lagere rente. Mocht je haast hebben dan kun je het contract bij de fysieke locatie van de Fast & Furious scootershop direct regelen. Zorg dat je dan alle benodigde informatie bij hebt, neem vooraf even contact op voor alle mogelijkheden.

 

Ook wanneer je liever een andere scooter, elektrische fiets of ander product wilt kopen kun je een leasecontract afsluiten!

https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-leasen/