Joomlaboek
Image default
Bedrijven

De voordelen van angelus leerverf

Wanneer je een product hebt van leer kan het zijn dat het niet meer zo mooi is als dan wanneer je het kocht. Gelukkig kan je het product weer zo goed als nieuw maken met angelus leerverf. Maar je hoeft niet alleen leer te verven om het product mooier te maken, het kan ook zijn dat je gewoon zin hebt in een nieuw kleurtje. Dit is ook geen probleem met angelus leerverf, de verf is namelijk beschikbaar in 140 verschillende kleuren. Denk bij deze kleuren aan neon kleuren, diverse basis kleuren, diverse felle kleuren, metallic kleuren en zelfs leerverf met glitters. Gelukkig is er voor ieder wat en kan je doen met je leer wat je wilt door het brede assortiment.

Niet alleen het aantal verschillende kleuren is iets wat opvalt als we kijken naar het assortiment van angelus leerverf. Wat ook opvalt is hoeveel verf er is voor verschillende soorten leer. Denk hierbij aan suède, glad leer en andere voorwerpen. Er is gewone leerverf beschikbaar maar speciale leerverf voor suède of indringleerverf. Indring leerverf is een leerverf die veel vloeibaarder is en vaker gebruikt wordt door professionals aan de hand van een air sprayer. Suède verf is speciaal bedoelt voor suède, een soort leer wat een stuk moeilijker is om te behandelen en te verven.

De angelus leerverf zorgt er niet voor dat het leer na het verven stijf wordt. Natuurlijk is het algemeen bekend dat leer eerst moet worden ingelopen. Maar de verf van angelus zorgt ervoor dat de leer een stuk soepeler wordt en makkelijker te verven. Ook is het een verf die heel goed vast blijft zitten aan het leer, natuurlijk alleen als het leer voor het verven goed gereinigd is. Voor meer informatie over de verschillende soorten leerverf en verschillende kleuren verf is te vinden op de website van de leerverfshop.

http://www.leerverfshop.nl