Joomlaboek
Image default
Alarmsysteem

Cilinderslot openen met lockpicking

Sinds het begin van de mensheid zijn mensen al op zoek geweest naar manieren om hun eigendommen te beschermen. Naarmate mensen zich steeds verder ontwikkelden kwamen er ook steeds meer verschillende soorten sloten boven water. In de geschiedenis van de mensheid zijn er dus al veel verschillende soorten sloten ontwikkeld. 

Oude slot systemen openen met lockpicking

Echter blijkt dat een van de oudste systemen namelijk dat vergelijkbaar met en cilinderslot het meest praktisch is gebleken. Dit slot is namelijk na duizenden jaren nog steeds het meest favoriete systeem. Er zijn een hoop verschillende redenen waarom dit systeem zo populair is. Vroeger waren sleutels van sloten namelijk vaak enorm groot en zwaar. De sleutel van een cilinderslot is licht en gemakkelijk mee te dragen.

Cilinderslot openen met lockpicking

Het cilinderslot is echter lang niet zo betrouwbaar als dat veel mensen denken. Het systeem is namelijk gevoelig voor een hoop verschillende kwetsbaarheden. Één daarvan is de lockpick techniek.

 

Met deze techniek is het mogelijk om met de hulp van dunne ijzeren gereedschappen een slot te openen vanuit het sleutelgat.

https://lockpicks.nl/product/doorzichting-hangslot/