Joomlaboek
Image default
Banen en opleidingen

Service Coördinator Sprinkler

Service Coördinator Sprinkler, Rotterdam – Engie Nederland

Wij staan ​​voor energie, technologie en optimisme en zijn op zoek naar mondstukken voor servicecoördinatoren.

“Telefonisch en persoonlijk contact zijn nog steeds erg belangrijk in mijn functie. Dit is het belang van deze job! Ik houd contact met iedereen en ben de echte spinnen op het web. Ik zorg ervoor dat alle puzzels geschikt zijn. Op deze manier ben ik ENGIE Heeft een belangrijke bijdrage geleverd en zorgde voor klanttevredenheid. “

beschrijving van de baan

Word een webspin tussen onze klanten en servicemonteurs in Zuid-Holland. Wij verzorgen beheer en onderhoud op het gebied van veiligheidsinstallaties gerelateerd aan gebouwen. Dit omvat preventief en correctief onderhoud, beheer, vervanging of uitbreiding van sprinklers, brandbestrijdings- en evacuatiefaciliteiten.

Als sprinkler voor servicecoördinator zit u op een sleutelpositie tussen ENGIE en onze klanten. Door duidelijke planning en goede communicatie kunt u ervoor zorgen dat onze klanten de status van het uit te voeren werk begrijpen. Daarom heb je een grote verantwoordelijkheid voor klanttevredenheid. Tijdens het implementatieproces werk je ook nauw samen met je collega’s. Hierdoor heeft u een goed inzicht in de status van het onderhanden werk en kunt u het proces optimaliseren.

Een dag uit het leven van een servicecoördinator

Deze werkzaamheden omvatten het coördineren en begeleiden van servicemonteurs, u kunt hen begeleiden en in contact komen met klanten over service en onderhoud. Je bent verantwoordelijk voor planning, administratieve afhandeling, veel aandacht voor offerte en uitbesteding aan onderaannemers

In de rol van de servicecoördinator sprinkler ben je verantwoordelijk voor onafhankelijke planning, voorbereiding, opvolging en, indien nodig, uitloggen van storingen en onderhoudswerkzaamheden

U kunt de voortgang volgen en de status van verschillende lopende activiteiten en storingen aangeven. Je weet hoe je het moet interpreteren en vertalen naar actie

U kunt de implementatie-efficiëntie van uw werknemers en door u ingeschakelde derden bewaken

U kunt op afstand eerstelijns diagnose stellen, indien nodig kunt u een bekwame technicus naar de klant sturen

U handelt in overeenstemming met de contractuele overeenkomst die u heeft bereikt en wilt afwijkingen ontdekken. Indien nodig kunt u duidelijke prioriteiten stellen en kunt u indien nodig het plan aanpassen om een ​​vlotte en professionele verwerking te realiseren; daarnaast kunt u servicegerichte beheertaken uitvoeren.

Vanuit het perspectief van een ondernemer kun je binnen de afdeling verbeterprocessen doorvoeren

Wat breng je mee?

Je hebt ervaring als planner en / of werkplanner sprinkler en bent goed in het tegelijkertijd in de lucht houden van meerdere ballen.

Daarnaast heb je:

Bewezen kennis van beregening

Je bent ervaren in service, beheer en onderhoud

Je hebt werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie of bent klaar voor de volgende stap

Goed in het plannen en organiseren van activiteiten

Werk aan dit proces zonder afgeleid te worden door de gebeurtenissen van de dag

U kunt een overzicht hebben van meerdere taken / projecten die tegelijkertijd worden uitgevoerd

Als kers op de taart (een voordeel) wordt deze gevolgd door automatische sprinklertechnologie 1 (voorheen VSI-B).

De kers op de taart (het is inderdaad een voordeel, geen must): je hebt (brandbeveiligings) beschermingsopleidingen gevolgd, zoals MBV, TBV, en je hebt een BMI / OAI-certificaatmanager en BMI / OAI-onderhoudsexpert.

Goede controle van MS Office-pakketten

Wat bieden wij jou

Persoonlijke begeleiding, gratis en afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening cruciaal is. U bent ook lid van de wereldwijde ENGIE Group, een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast focus op persoonlijke groei, bieden we ook goede salarissen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van uw locatie omvat dit een laptop en een telefoon. Het omvat ook goede pensioenregelingen, collectieve ziektekostenverzekeringen en kortingen voor werknemers bij reizen en het kopen van producten. Wist je dat 40 uur per week en je jaarlijks maar liefst 38 vakantiedagen opneemt? Op deze manier kunt u werk en privé beter met elkaar in evenwicht brengen.

Over ENGIE

ENGIE Nederland maakt deel uit van de beursgenoteerde ENGIE Group. ENGIE is actief in 70 landen / regio’s en heeft wereldwijd 150.000 medewerkers. Als geheel is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. We werken samen om klanten energie- en technologieoplossingen te bieden. Van B2B en B2C, tot kleine klanten, tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

Bij ENGIE Services West zetten we ons samen met een team van experts in voor ontwerp, implementatie, onderhoud, beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw) projecten, klantspecifieke taken, service en onderhoud en kennisontwikkeling. We gebruiken innovatieve technologieën op een effectieve en duurzame manier. Onze klanten waarderen ons begrip van hun behoeften voordat ze oplossingen op maat aanbieden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/zelfstandige.html