Joomlaboek
Image default
Beauty en verzorging

WAT IS EEN VI PEEL?

Verminder de zichtbare tekenen van veroudering met een uitgebreide aanpak om veroudering op klinische wijze te herstellen. Maandenlang heeft u uw huid dagelijks gehydrateerd, gereinigd, getonifieerd en ingesmeerd met zonnebrandcrème. Misschien heb je zelfs derma-rolling uitgeprobeerd of een gua sha routine ontwikkeld. Toch ziet je huid er op de een of andere manier niet zo jeugdig uit als je had gehoopt. Onze Skin Health Experts spreken dagelijks met mannen en vrouwen over de zichtbare tekenen van veroudering waar ze hulp bij willen. En hoewel we u nooit zullen vragen om de wijsheid, herinneringen en levenservaringen die hebben bijgedragen aan die lachrimpels, diepe rimpels en zonnevlekken uit te wissen, kunnen we u wel helpen de zichtbare tekenen te verminderen met een uitgebreide aanpak van klinisch-grade verouderingherstel. Een van onze favoriete behandelingen van onze Korean Skincare om de zichtbare tekenen van veroudering snel te verminderen? Een VI Peel.

Wat is een VI Peel? Het is een geavanceerde chemische peeling van medische kwaliteit die wordt gebruikt voor de behandeling van huidproblemen zoals zonschade en ouderdomsvlekken, acne littekens, fijne lijntjes en rimpels, rosacea, hyperpigmentatie, vergrote poriën en een ongelijkmatige of doffe huidtextuur. Deze zachte maar krachtige peeling wordt in slechts 30 minuten aangebracht en zorgt ervoor dat uw huid er in een mum van tijd weer fris en glad uitziet.

De VI Peel is een revolutionaire anti-verouderingsoplossing van Vitality Institute Medical Products (VIMP), ontworpen om de teint en textuur van de huid te helpen verbeteren door middel van exfoliatie. De peeling is ontwikkeld door Dr. Simon Ourian, een wereldwijd vooraanstaand en gecertificeerd OB/GYN arts, die met een aantal van Hollywood’s grootste beroemdheden heeft samengewerkt op het gebied van huidverzorging. De VI Peel formule bevat TCA, retinoïnezuur, salicylzuur, fenol, vitamine C en mineralen om de huidverjongende effecten te maximaliseren zonder littekenvorming of andere complicaties te veroorzaken die geassocieerd worden met andere chemische peelings.

Glycolzuur is een zeer geliefd ingrediënt in de wereld van de huidverzorging. Glycolzuur wordt voornamelijk gebruikt als exfoliant en helpt dode huidcellen te verwijderen, waardoor de huidlaag eronder helderder en jeugdiger wordt. Omdat het een kleine AHA is, kan glycolzuur dieper doordringen in de bovenste lagen van de huid dan de meeste topische ingrediënten, waardoor het zijn werk kan doen. Door de celvernieuwing aan de oppervlakte te stimuleren, helpt glycolzuur de huid steviger te maken en fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren.