Joomlaboek
Image default
Energie

Ga je een Makita accu kopen? Check de voltages!

Een Makita accu kopen kan je doen in een aantal voltages. Ben je op zoek naar een accu die diepe gaten kan boren met de boormachine? Dan heb je misschien een behoorlijk hoog. Voltage nodig. Het is verstandig om hier eerst goed naar te kijken voordat je er een gaat aanschaffen, zodat je zeker weet dat je voor dat geld ook wel echt een goede aankoop doet. Op de website kan je bekijken welk voltage het beste bij jou kan passen. Wanneer je weet wat voor voltage je nodig hebt kan je gaan kijken naar de andere specificaties en dan wordt een Makita accu kopen gelijk al een stuk makkelijker. Je wilt. Natuurlijk wel dat je een goede aankoop doet en niet een miskoop begaat. 

18 volt

Alle voltages die worden aangeboden hebben allemaal wel zo hun eigen voordelen. Een Makita accu kopen met een voltage van 18 heeft bijvoorbeeld het voordeel dat je hier over het algemeen behoorlijk lang mee kunt werken. Wat hier wel weer een nadeel aan is, is dat de accu een stuk zwaarder en ook een stuk groter is dan de andere accu’s die een lager voltage hebben. Het ligt er maar net aan waar jouw voorkeur naar uit gaat en of jij veel waarde hecht aan een lichtgewicht accu of dat een Makita accu kopen met een zwaarder gewicht voor jou ook geen probleem is. 

Voltages

Als je toch kiest om een Makita accu te kopen met een lager voltage kan je bijvoorbeeld gaan voor de accu met een kracht van 10,8v. je hebt hier dan iets minder kracht mee, maar net genoeg om de werkzaamheden die wat zwaarder zijn mee uit tevoren en de reguliere werkzaamheden kan je hier zeker gemakkelijk mee uitvoeren. De kracht van deze accu is steeds meer vergelijkbaar met een accu van zo’n 14 à 15 volt.