Joomlaboek
Image default
Eten en drinken

Kennis en advies over foodservice

Bent u opzoek naar advies of meer kennis over foodservice, dan beschikken wij over de juiste middelen om u te kunnen helpen. Niet alleen hebben wij een ruime kennis over foodservice, ook kunnen wij u nog eens de laatste cijfers en ontwikkelingen op het gebied van foodservice leveren. Hierdoor bent u op de hoogte van de huidige situatie en trends. Bij foodservice houden we ons zowel bezig met de fabrikant als de grossier en de eindverbruiker. Ik zal even kort uitleggen hoe foodservice te werk gaat.

De werkwijze van foodservice

Allereerst verzamelen en analyseren wij alle data die er te vinden is. Hierdoor maken wij en kunt ook u beslissingen maken die gebaseerd zijn op harde feiten en dus niet op aannames of schattingen. Vervolgens gaan wij bezig met het verrijken van onze kennis en combineren we de data met de marktkennis. Op deze manier is het voor foodservice mogelijk om de cijfers in de goede context te plaatsen. Op die manier kunnen we de ontwikkelingen juist interpreteren en ontdekken we de nieuwste trends. Voor stap drie vertalen we de kennis naar inzagen en advies. Dat betekent eigenlijk dat we dus gaan kijken wat zo’n trend nou betekend voor uw bedrijf en passen wij dit op maat voor uw bedrijf en wensen aan. Dit is cruciale informatie die u nodig heeft om de juiste strategie te bepalen en de beslissingen die wij en u maken te kunnen onderbouw. Vervolgens delen we de kennis over bijvoorbeeld onderzoeken, gezondheid en merken of catering.

Vrijblijvend contact op nemen

We hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Als u meer wilt weten of nog vragen heeft dat kunt u een kijkje nemen op de site, maar u mag ook altijd bellen of mailen naar foodservice. Neem gerust contact met ons op.