Joomlaboek
Image default
Eten en drinken

Taart door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Ambachtelijk brievenbus gebak

Hoe werkt dat?

Wij hebben ons brievenbus gebak zo ontworpen dat het in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd kan worden. Een groot voordeel hiervan is dat de ontvanger nooit hoeft thuis te zijn voor de levering en bijna iedereen in Nederland een brievenbus heeft, waardoor het aflever percentage van ons een van de hoogste is van Nederland.

Je stuurt bij ons al heel makkelijk een brievenbustaart naar elk adres in Nederland, u kunt tot 23:59 bestellen en het de volgende dag al laten aflveren.

Verschillende soorten brievenbustaart

Bij brievenbusbanket.nl hebben we verschillende soorten ambachtelijk banket waaruit u kan kiezen.

Onze standaard soorten zijn:

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Kaneel Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Chocolade Banket

U kunt ook kiezen om brievenbus gebak te combineren, dit betekend dat u kan kiezen uit een combinatiebox. Kijk op de website om gebak te bestellen.

Taart door de brievenbus voor thuiswerkend personeel of collega’s

Thuiswerken is momenteel de norm en een groot deel van Nederland werkt thuis, hoe kunt u dan het beste een leuke team meeting doen? Of bijvoorbeeld vieren dat er iemand jarig is?

Heel simpel, u neemt contact op met onze klantenservice en kiest uw soort brievenbustaart uit dat u wilt verzenden aan uw personeel of collega’s. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe en wij verzorgen de rest.

We zorgen dat alle pakketen op dezelfde dag aankomen door heel Nederland en uw personeel of collega’s zullen dit erg waarderen uit ervaring.

https://www.brievenbusbanket.nl/