Gisteren zocht ik in Google op goedkope website laten maken. Ik at namelijk een oliebol omdat het bijna 2016 is. En toen bedacht ik, omdat ik werkloos ben, laat ik een eigen bedrijf gaan starten. En dan moet ik natuurlijk ook een goedkope website laten maken. In dit blogje leg ik graag uit hoe ik hier verder over heb nagedacht.

Waar een goedkope website laten maken?

Maar waar moet ik dan een goedkope website laten maken? Daarom ben ik hierop gaan Googelen en toen stond www.sitetogo.nl als eerste, bovenaan, weergegeven. Ik klikte op de link en zag dat zij al voor honderden klanten website hebben gemaakt! Dit straalt dan in ieder geval kwaliteit uit. Ook vind ik het belangrijk dat ik hoog in Google kom. En aangezien zij bovenaan staan op ‘goedkope website laten maken’, dacht ik: zij zullen er dus vast wel verstand van hebben. Ik besloot om contact op te gaan nemen met dit webdesign bureau. Ik zag rechts onderin de website een balkje staan met ‘chat nu met ons’. Interessant!

Ik besloot om te gaan chatten met een medewerker van SiteToGo en ik stelde diegene een aantal vragen. Toen gaf hij of zij aan dat het wellicht handiger was om te bellen.

Bellen met SiteToGo

Zo gezegd, zo gedaan. Zij belden naar mij toe en degene van SiteToGo vroeg wat ik precies wilde vragen. Ik gaf aan dat ik beginnend ondernemer ben (financieel adviseur) en dat ik ook een logo wil laten maken en een huisstijl wil laten ontwerpen. Naast de website natuurlijk. Hij gaf aan dat zij dit ook allemaal kunnen maken! Vervolgens heb ik nog wat andere vragen gesteld en was ik erg overtuigd van dat zij voor mij de juiste partij zouden zijn.

Ik heb mijn website dan ook laten maken door SiteToGo. En hij ziet er prachtig uit! Evenals het logo en de huisstijl.